IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа комбито M3 в движение

Премиерата на модела ще се състои през 2022 година

Преди около 2 седмици информацията да разработката на комби BMW M3 беше само слух, който не е първият за последните години. Баварският производител обаче потвърди новината официално, при това го стори два пъти.


BMW M3 Touring


Сега компанията пусна в профилите си в социалните мрежи видео, в което M3 Touring е заснето по време на движение. От стандартното комби, което дебютира в Европа през миналото лято, спортната версия се отличава по масивната решетка на радиатора и по предната броня. Заради камуфлажа задницата на автомобила не се вижда толкова ясно, но пък тя беше показана вече от BMW.

Според информациите, разработката на M3 Touring ще отнеме още две години, което оначава, че премиерата ще се състои в края на 2022 година. В момента прототипи на модела преминават тестове на Северната дъга на „Нюрбургринг“.



Комбито ще получи двигателя на новите M3 и M4, които ще бъдат показани заедно на 23 септември. Това е турбомотор с обем 3,0 литра и с 6 цилиндъра, който развива 480 к.с. в стандартния си вариант и 510 к.с. във версията Competition.

Снимка и видео: BMW

0 от 500