fallback

Най-интересните VW Golf в историята

Сред тях има машина с мотор на Bentley и автомобил за световен шампионат

Golf на Volkswagen има култов статут на всеки пазар, където се предлага, основно заради издръжливостта и надеждността, които са важни черти от характера му. С годините обаче компактният модел надхвърли имиджа си на обикновен и надежден автомобил и започнаха да се появяват най-различни, странни, супер мощни и весели негови версии. Повечето  ще останат завинаги в историята със смелите идеи, реализирани чрез тях, други ще ги запомнят само най-верните фенове на модела.

Селекцията на списание Top Gear не претендира за изчерпателност, но пък в нея са намерили място страхотни, а и не толкова страхотни автомобили.

Вижте някои от най-интересните версии на Golf (ГАЛЕРИЯ)

 

fallback
  • #6
    Ханс ( преди 3 години )
    Карам голф TDI много коли от по висок клас и по нови ми гледат стоповете,въпреки техния напън.нека да е смотан голфа.А и караите си *** бмв_та
  • #5
    Ами ( преди 3 години )
    Нормално е да е трагедия за теб като виждаш само задните светлини и дишаш праха на голфовете с издуханото си 20 годишно bmw.
  • #4
    анонимен ( преди 3 години )
    Да, вярно си е - слагаш 16 клапана двигател на голф и той става един от най-интересните. Страшни иноватори са лоените мозъци.
  • #3
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    Колко смях за другите и мъка за теб, ако караш азиатски полуфабрикат, а ония, другите карат голфове, а за теб остава да разправяш вицове
  • #2
    анонимен ( преди 3 години )
    Колко смях и мъка в тази статия...
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Откривам надпревата между противници и привърженици на марката!
fallback
Последни