IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Розов McLaren загуби битката с VW Golf

Щетите по британската суперкола са доста сериозни

Този инцидент се е случил в началото на август в един от най-престижните райони на Лондон – Марилбън, където розов McLaren 570S (най-вероятно управляван от жена) се удря във Volkswagen Golf.


McLaren катастрофа


За инцидента съобщи в Twitter един от пожарникарите от местната команда, пристигнал на мястото на катастрофата – Саймън Тухил. Той разкрива, че ограничението на скоростта в района е 20 мили в час (32 км/ч), но явно британската суперкола се е движила доста по-бързо.

Ако се съди по снимките, розовият McLaren 570S е получил доста сериозни повреди. Суперколата е оборудвана с 3,8-литров туин-турбо V8 мотор с 570 к.с.и 600 Нм, като ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,2 секунди и развива 328 км/ч. Цената на този модел е около 200 000 долара.


McLaren катастрофа


Не се вижда, колко е пострадал Golf-а, от който са паднали тасовете на две от гумите. Тухил допълва, че при инцидента няма дори ранени хора. Пожарникарят разкрива и още нещо - това е десетата подобна катастрофа, на която той е свидетел, откакто в Лондон са въведени ограничения заради пандемията от коронавирус.

Снимки: Twitter

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Хахахах ( преди 3 години )
    Голфа ясно е за нови гуми и тасове а Макларъна мммммммм трябва да го плати Каското хаххахаххахаха
  • #1
    7 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Е нормално. Там, където свършва на височина макларънът, почва шкодата. Ударът е бил в гумата и съответно макларънът е пострадал.