IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сталоун продава проектиран от него Cadillac Escalade

Холивудската звезда оценява автомобила си на 350 000 долара

Любопитна обява беше публикувана на сайта на калифорнийската компания Becker Automotive Design. В нея се казва че превърналият се в легенда актьор Силвестър Сталоун продава своя Cadillac ESV за 350 000 долара.


Cadillac Escalade ESV


„Поръчах колата преди време с определена цел, но изискванията ми към нея вече се промениха. Това е прекрасна машина, която обаче вече не ми е нужна“, обяснява решението си 74-годишната холивудска звезда.

Cadillac Escalade ESV е удължен с 50 см и може да се използва в качеството на подвижен офис или на домашен киносалон. В автомобила е инсталирана аудиосистема 7.1 и 43-инчов екран екран Smart TV UHD. Салонът е оборудван с прибиращи се масички от японско дърво (ясен), големи кресла, електрически поставки да краката, малко барче и 12-инчов приборен панел а управление.


Cadillac Escalade ESV


Най-впечатляващото в случая е, че Сталоун лично е участвал в процеса по разработка на интериора на този Cadillac. Всъщност, автор на проекта е собственикът на компанията Becker Automotive Design – Хауърд Бекер, който е работил заедно с актьора.

Според Силвестър, качеството на електронните системи и на окачването нямат равни. Сталоун е платил 400 000 долара за автомобила, чийто пробег е само 1600 км. и сега е готов да са раздели с него за 50 000 долара по-малко.

Още снимки на уникалния автомобил - вижте в галерията:

Снимки: Becker Automotive Design

0 от 500