fallback

Audi премахна скандална реклама

Компанията получи много критики за снимката на малко момиче

Компанията Audi публикува нова реклама на един от популярните си модели – комбито RS4. Всъщност, това беше снимки в Twitter, на която малко момиченце се е облегнало на решетката на радиатора и държи банан в ръка. Надписът към фотографията е „Да позволим на сърцето да бие във всички аспекти“.

Идеята на производителя е, че спортният модел всъщност е семеен автомобил и това трябва да бъде подчертано от децата около него. Тя обаче не бе приета от повечето потребители на социалните мрежи, като голяма част от тях бурно реагираха и призоваха Audi веднага да премахне снимката.

Част от критиците на рекламата посочиха, че нейният създател явно не е взел под внимание увеличаващия се брой загинали деца при катастрофи на пътя. За тях комбинацията от дете и кола, която развива максимална скорост от 280 км/ч, е напълно неприемлива. Други пък са на мнение, че германският производител определено сексуализира образа на малкото момиче.

От Audi реагираха незабавно и премахнаха снимката от Twitter, като поднесоха своите извинения. От германската компания обяви, че е станала грешка и че не са искали да наранят ничии чувства. В края на обръщението си представител на Audi даде гаранция, че подобно нещо няма да се повтори никога.

Снимка: Twitter

fallback
  • #6
    Georgi ( преди 3 години )
    Ако пред колата бяха поставили 10 годишна Драг Куин щеше да е перфектно, същите *** ревящи от рекламата се умиляват като облечени в женски дрехи момченца танцуват по нощите пред разгорещени гей компании. Иначе колата е прекрасна, поне като екстериор.
  • #5
    ggagro ( преди 3 години )
    Значи дете да яде банан е извратено,а да се съберат хиляди травестити на некъв гей парад е нещо нормално?!?!?!?Да им имам ценностите на тия.
  • #4
    Пепи ( преди 3 години )
    Истината е, че не колата убива а индивида зад волана. Примери бол както се казва. Мощността на един автомобил не го кара да се движи с 140 в града. с 90 коня кола има толкова примери на размазани безозъчни...
  • #3
    Chicho_Ficho ( преди 3 години )
    До 1Ако тука виждаш нещо извратено, значи ти си извратен :)
  • #2
    анонимен ( преди 3 години )
    истинският проблем е че все повече хората стават обидчиви от почти всичко... и това е много тъжно.
  • #1
    Хахаха ( преди 3 години )
    Извратеняците от Ауди пак се издъниха!!!
fallback
Последни