IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на автомобилите с най-добри асистенти на водача

В класацията на Ward's Auto отново преобладават кросоувърите

За пета поредна година изданието Ward's Auto направи класация на автомобилите с най-добри технологии за помощ на водача, осигуряващи свързаност с интернет, системи за интуитивно управление, функции за гласово управление и информационно-развлекателни системи. Моделите са избрани след допитване до читателите и след изпитания, проведени от екип на изданието.
 
 
Ford Escape
 
  
Оказва се, че социалното дистанциране и другите предизвикателства, с които се сблъскват потребителите, не са променили нагласата на клиентите. Преди месец изданието публикува класация за автомобилите с най-добър интериор, където 7 от 10-те модела бяха всъдеходи или SUV. Резултатът при моделите с най-добри асистенти на шофьора е идентичен – отново 7 от 10.

Първоначално в списъка попадат 32 модела, които по-късно са сведени до 18, за да бъдат избрани 10-те най-добри. При тях са оценявани удобството за използване на технологиите като сензорни екрани, свързване на смартфона, работата на навигационната система гласово управление, на head-up дисплея, както и ефективността на технологиите за подпомагане на водача като като адаптивен круиз-контрол и наблюдение на слепите зони.

В Топ 10 попадат модели от различни класове и на различна цена, въпреки че само един от тях струва под 30 000 щатски долара. Те са подредени по азбучен ред, като след всеки от е посочена цената им на пазара в Щатите.
  
  
Топ 10 на автомобилите с най-добри асистенти на водача (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500