IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW променя радикално интериора

Бъдещите модели получават голям извит екран, първи с него дебютира 2 Series Active Tourer

Революция в интериора подготвя BMW за бъдещите си нови модели. Те ще получат доста интересни неща, като се започне от необичайния извит. Първи с този дисплей ще се обзаведе новото поколение на BMW 2 Series Active Tourer, което се очаква да дебютира след няколко месеца. Фото шпиони успяха да направят няколко снимки от модернизирания интериор, а снимките бяха публикувани от Carscoops.


BMW 2 Series Active Tourer


В извития дълъг корпус са комбинирани два дисплея, единият от които е за виртуалното приборно табло, а другият отговаря за контрола на мултимедийната система. Подобен продълговат екран, разделен на две зони, може да се намери в някои модели на Mercedes-Benz. В салона на новото  BMW 2 Series Active Tourer се забелязват и други новости, като по-дебел волан и джойстик за автоматична трансмисия.


BMW 2 Series Active Tourer


За следващото поколение на BMW 2 Series Active Tourer се знае, че компактният ван ще се базира на платформата за задвижване на предните колела UKL2, докато системата за задвижване на всички колела ще се предлага като опция. Все още няма информация за двигателите, но най-вероятно те ще бъдат комбинирани с 6-степенна ръчна скоростна кутия или 8-степенна автоматична.

Снимки: Carscoops

 

0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    iger4o ( преди 3 години )
    Чао, чао BMW беше ми много приятно 2.6 quattro
  • #7
    5 rate up comment 7 rate down comment
    111 ( преди 3 години )
    То и твойто рено е грозно, ама за сметка на това не излиза и от сервиза!
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 3 години )
    Голяма грозотия, както и при конглокента...
  • #5
    17 rate up comment 2 rate down comment
    А бе... ( преди 3 години )
    каквото направи Мерцедес и БМВ по него!
  • #4
    22 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Тъч дисплеите са пълна глупост. Обикновените бутони може да ги намериш с опипване без да си откланяш погледа от пътя. При тъч дисплея това е невъзможно. Катастрофите ще скочат рязко. Ама за производителите е по-евтино и не им пука.
  • #3
    20 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Исторически като се замисля Италианците са тези с революциите и резките промени. И затова рядко им се получава, но те са иноваторите и рискуващите. Дигиталните дисплеи ги има още от времето на Фиат Типо 90-те години...
  • #2
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Факт! ( преди 3 години )
    На всеки е ясно че французите скачат върху немските глави и са много по-напред от тях.
  • #1
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Революционер ( преди 3 години )
    Германците обичат да злоупотребяват с думите "революция" и "ексклузивен". Тези думи не означават това, което швабите смятат, че означават. Поне не и в останалите езици.