IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai представи спортно Santa Fe

Кросоувърът получава пакет N Performance

Компанията Hyundai разработи допълнителен пакет N Performance за обновеното Santa Fe. Доработките в нея са доста, като засягат както външния вид и интериора, така и техническата част. Спортната версия беше представена като концептуален модел, но се очаква серийният вариант Santa Fe N-Line да не се отличава значително.


Hyundai Santa Fe N Performance


На външен вид Hyundai Santa Fe с пакет N Performance може лесно да бъде различен по новата решетка на радиатора с вертикални лайсни, другата предна броня, бронзовия декор вместо хром, новите странични престилки, капака с прорези, корпусите на огледалата, спойлера на багажника и имитацията на дифузьор.

Променена е и конфигурацията на изпускателната система, а стандартните джанти са заменени с 21-цолови с оригинални 7-спицени дискове и нископрофилни гуми Michelin Pilot Sport 4 SUV с размери 265/40 R21.


Hyundai Santa Fe N Performance


Интериорът на Santa Fe N Performance е украсен с алкантара, кожа и карбон. Поставени са и спортни седалки с допълнителна странична поддръжка и с червена ивица, която трябва да подчертае спортния характер на автомобила.

Засега не се съобщава за технически промени, но червените спирачни апарати показват, че най-вероятно окачването е получило спортни настройки. Вероятно, двигателят и трансмисията не са пипани, така че пакетът N Performance ще се предлага както за версията с 2,2-литров турбодизел с 202 к.с. и 440 Нм, така и за тази с 2,5-литров бензинов мотор с 281 к.с. и 421 Нм.

Още снимки на модела - вижте в галерията:

Снимки: Hyundai

0 от 500