IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW ще зарадва 600 клиента със специално X7

Версията Dark Shadow Edition ще се предлага в цял свят

Компанията BMW пуска на пазара нова версия на най-големия си кросоувър X7. Тя носи името X7 Dark Shadow Edition, като желаещите да притежават този автомобил трябва да побързат, тъй като той ще излезе в ограничен тираж от 600 бройки. Те ще се предлагат в цял свят, като 75 от тях са предвидени са пазара в САЩ.


BMW X7 Dark Shadow Edition


BMW X7 Dark Shadow Edition е боядисано в тъмно-сивия Frozen Arctic Grey. Този особено висококачествен вариант на лаковото покритие на каросерията за пръв път се използва при модел на BMW от семейството X модел. Успоредно със старта на производството на специалния кросоувър подбрани варианти на лаковите покрития BMW Individual ще бъдат налични и в програмата от допълнително оборудване за моделите BMWX7, BMW X6 и BMW X5.

Кросоувърът получава и допълнителен пакет Extended Shadowline, при който се добавя гланцово покритие върху елементи от вратите, стойките, основата на външните огледала, решетката на радиатора и предната броня. Тръбите на изпускателната система получават черни хромирани накрайници, като всичко това е комбинирано с 22-цолови джанти Jett Black.


BMW X7 Dark Shadow Edition


За интериора на това X7 се използва тъмно кожа, а на централната консола ще се появят елементи от черно полирано дърво. Бъдещите купувачи на всъдехода ще могат да избират между два варианта за втория ред седалки – общ с 3 места или с две разделени кресла.

Продажбите на ограничената серия на Dark Shadow Edition ще стартират през август, като цената на автомобила за САЩ е 120 490 долара.

Още снимки на автомобила - вижте в галерията:

Снимки: BMW

0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    v-1 ( преди 3 години )
    Ами как няма де *** като е над 2,5 тона теглото на тази "бегачка" :)))Спортни сув-ове са най-безсмисленият тип коли, за дълбоко комплексирани..
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    148 ( преди 3 години )
    Скоро очаквам да пуснат "Биг баламурник едишън".
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Заглавието е объркано. Трябва да бъде - 600 клиента ще зарадват БМВ като дадат много пари за почти същата кола
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    none ( преди 3 години )
    Като изключим няколкото надписа и цвета на салона, не виждам разлика с нормалното Х7 M 5.0 d, което може да се купи и в България. Не виждам нещо чак толково ексклузивно (освен цената ;))), заради което да си заслужава цяла статия. Иначе Х7 M 5.0 d-то което карах, не ме впечатли особено. Усеща се доста тежко. Като подадеш газ върви добре, и возията му на въздух си е много добре, но си е "***" ако мога да използвам модерната напоследък дума ;)). Иначе като мултимедия и салон си е много добре.
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    blacklivesmather ( преди 3 години )
    "За интериора на това X7 се използва тъмнокожа"......верно ли това написа...? сега ходи се обяснявай какво точно си искал да кажеш