IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 популярни, но проблемни кросоувъра на старо

Повечето от тези модели се представиха добре на пазара, поне докато бяха нови

Експертите от изданието Carsweek направиха списък от 5 популярни кросоувъра, които обаче имат доста слабости и е добре да бъдат избягвани при избора на автомобил на старо. Любопитното е, че те сред тях има модели, които предизвикаха истински фурор на пазара и дълго време бяха начело по продажби в този клас. Големият брой продажби обаче са гаранция и за повече повреди, които при тези автомобили се превръщат в хронични проблеми. Затова и се препоръчва, при избор на автомобил тези 5 кросоувъра (поне някои от техните версии) да бъдат избягвани.

5 ненадеждни кросоувъра на старо (ГАЛЕРИЯ):

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До 6 ( преди 3 години )
    Кога Outlander е бил абонат на сервизите ?!?!?! Това е една от най-здравите коли. Моята е купена нова от магазина - За 12г. и 140000км съм сменял само едно моторче на чистачките за 20лв. Да отбележа, че от втората година и сложих ГИ и карам само на газ. Приятел взема следващата версия Outlander. Той има около 170000км и няма нищо сменено още по колата.
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 3 години )
    а къде са абонатите на сервизите мерц ML, bmw x5, Mitsubishi Outlander, captiva, audi Q5, tuareg
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Еее ( преди 3 години )
    Двигателя на нисан mr20de е един от най надеждните бензинови двигатели за последните 20 г. В много класации е даден като здрав и безпроблемен, а тия го пишат, че бил калпав. Неграмотна работа
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Вин ( преди 3 години )
    В друга статия, за най надеждни двигатели до 2000 куб.см, MR20DE на Нисан бе посочен за един от най надеждните, безпроблемен до над 300 000 км. Май си пишем за да пълним нета с буквички.
  • #3
    7 rate up comment 2 rate down comment
    :))) ( преди 3 години )
    ... и какво общо имат всички други от общата водеща снимка към статията?!
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    --- ( преди 3 години )
    глупости говириш 1.5TSI е с ангренажен ремък
  • #1
    24 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Описаните проблеми на Тигуана си важат с пълна сила за всички модели, тъй като и те са със същите двигател и скоростна кутия. И малките деца вече знаят за разхода на масло и разтягането на ангренажната верига. Ако се вярва на всички писаници в нета, тези проблеми си стоят и до ден днешен с 1.5TSI.