IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи спортен седан за Европа

Версията Corolla GR Sport ще се отлича по каросерията в два цвята

Европейското подразделение на Toyota представи нова версия на седана Corolla, която е получила името GR Sport. Тя може лесно да бъде различена по черните елементи от дизайна, които заменят хромираните, както и по каросерията в два цвята.


Toyota Corolla GR Sport


„Спортният“ декор на Toyota Corolla GR Sport се свежда до поставяне на тъмна решетка на радиатора, черни корпуси на външните огледа, спойлер на багажника и черни джанти с нов дизайн. В базовия вариант те са 17-цолови, а като опция се предлагат и 18-цолови.

Палитрата от цветове на каросерията включва 8 предложения, включително и фирмения Dynamic Grey. Седем от тях могат да се комбинират с черен покрив.


Toyota Corolla GR Sport


В салона също се набляга на черното, като в този цвят са вътрешната част на тавана, покритият с перфорирана кожа волан, алуминиевите прагове с лого GR Sport и предните спортни седалки. Те са покрити с комбинация от синтетична кожа и плат, като имат вертикална рисунка в цветовете на Gazoo Racing. Като опция се предлагат светодиодна оптика и специално осветление на салона.

В зависимост от пазара, Corolla GR Sport ще се предлага или с 1,6-литров бензинов мотор, или с „мека“ хибридна система на базата на 1,8-литров двигател. Производството на новата версия ще стартира през ноември, а автомобилите ще бъдат на разположение на дилърите през есента на 2021 година.

Още снимки на модела - вижте в галерията:

Снимки: Toyota

0 от 500