IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи спортен седан за Европа

Версията Corolla GR Sport ще се отлича по каросерията в два цвята

Европейското подразделение на Toyota представи нова версия на седана Corolla, която е получила името GR Sport. Тя може лесно да бъде различена по черните елементи от дизайна, които заменят хромираните, както и по каросерията в два цвята.


Toyota Corolla GR Sport


„Спортният“ декор на Toyota Corolla GR Sport се свежда до поставяне на тъмна решетка на радиатора, черни корпуси на външните огледа, спойлер на багажника и черни джанти с нов дизайн. В базовия вариант те са 17-цолови, а като опция се предлагат и 18-цолови.

Палитрата от цветове на каросерията включва 8 предложения, включително и фирмения Dynamic Grey. Седем от тях могат да се комбинират с черен покрив.


Toyota Corolla GR Sport


В салона също се набляга на черното, като в този цвят са вътрешната част на тавана, покритият с перфорирана кожа волан, алуминиевите прагове с лого GR Sport и предните спортни седалки. Те са покрити с комбинация от синтетична кожа и плат, като имат вертикална рисунка в цветовете на Gazoo Racing. Като опция се предлагат светодиодна оптика и специално осветление на салона.

В зависимост от пазара, Corolla GR Sport ще се предлага или с 1,6-литров бензинов мотор, или с „мека“ хибридна система на базата на 1,8-литров двигател. Производството на новата версия ще стартира през ноември, а автомобилите ще бъдат на разположение на дилърите през есента на 2021 година.

Още снимки на модела - вижте в галерията:

Снимки: Toyota

0 от 500
  • #14
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Хахаха ( преди 3 години )
    Джереми Кларксън за Фолксваген Джета:Volkswagen Jetta"Бих искал да се срещна с човека, проектирал екстерирора, за да разбера дали не го е направил като някакъв вид шега. Но още повече искам да срещна човека, който изобщо не си е мръднал пръста за интериора. Защото да погледнеш това табло ти дава известна представа какво е усещането да си умрял".
  • #13
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ами Тойота Корола е най-продаваната кола в света, тоя се загрижил,че не била спортна. Ами и Пасат не е спортен,ама за сметка на това пък прилича на самобръсначка.
  • #12
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Искам господинчо ти лично вместо по цял ден да спамиш по всички форуми като почнем от факти,минем през днес.бг и стигнем до аутомедиа, искам ти лично да ми кажеш колко се купува този грандиозен сгмент на спортните седани!!! Кажи процент продажби и също така като много знаеш то има и миниатюрния сегмент на спортни паркетници,това значи ли,че вместо спортно купе хората предпочитат спортни джипове?
  • #11
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ами да - не ги купуват младите,а чичаците. Иначе има цял сегмент паркетници на пазара,ама това не означава нито че са джипове,нито че са високопроходими, нито че са спортни.
  • #10
    3 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Спортен седан така или иначе е безсмислица. Седаните се купуват от чичковци с мустаци да си возят лелката до пазара и до морето и внуците до училище. Никой млад човек не си купува спортен седан с цел динамика или външен вид,защото са скучни по принцип. Младежки спортни коли са купетата или спортните хечбек коли, а повярвайте ми японците винаги са били най-добри там.
  • #9
    11 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хахах сменят цвета на решетката и става спорен седан... евала ориз, поклон
  • #8
    7 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    На всичкото отгоре още 11 още по-кухи *** са му лайкнали фалшивата информация.
  • #7
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 3: Иска ти се. По чуждите сайтове специално е изтъкнато, че промяна в двигателите няма. Но не можеш да си признаеш, че любимата ти компания е пълна бутафория, нали? Като си избрал да си сляп фен, поне се научи да търпиш болката.
  • #6
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Azumi ( преди 3 години )
    Няма как да е с 1,6 от Ярис gr този двигател не се предлага за Европа 1,6 си е 1,6 асматик не виждам нишо спортно в това дърво чесно
  • #5
    11 rate up comment 9 rate down comment
    remaster ( преди 3 години )
    Пълно дърво! Не знам как им се купуват колите! Явно се гледа единствено надеждността....Нито дизайн, нито нещо интересно от вътре. Материалите, ...скръб...евтини пластмаси. КОрейците са поне с едни гърди пред тях.