IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как се сглобява Lamborghini Huracan Evo

Целият процес по направата на суперавтомобила е ръчен (ВИДЕО)

Италианският производител на суперавтомобили Lamborghini публикува 48-минутен документален филм, в който показва как изглежда заводът й в Сант'Агата Болонезе отвътре и как протича процесът по сглобяване на модела Huracan Evo - от проектирането на модела до готовия образец, който напуска фабриката.


Lamborghini Huracan Evo
 

Lamborghini е известен с това, че произвежда суперавтомобилите си на ръка. Видеоклипът потвърждава, че всеки автомобил, създаден в завода на марката, е ръчно творение на италианските инженери. Освен това във филма производственият процес периодично се сменя от исторически кадри и разкази за състезателните успехи на бранда.



Lamborghini Huracan Evo е оборудван с 5.2-литров V10 двигател, който развива мощност от 640 конски сили и 600 Нм въртящ момент. Той работи в тандем със седемстепенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя. От място до 100 км/ч купето със задвижване на четирите колела ускорява за 2,9 секунди, а максималната му скорост е 325 км/ч.

 

0 от 500