IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

TechArt направи уникални джанти за Porsche Taycan

Германските тунери обещават и други големи промени в електрическия модел

Германското тунинг студио TechArt, прочуто със своите доработки на премимум спортни и суперавтомобили, направи серия от актуализации за изцяло електрическия Porsche Taycan. Тунерите обявиха, че ще разкриват проекта си на части, като първо показаха уникалните ковани джанти, наречени TechArt Formula VI.


Porsche Taycan от TechArt


Размерът им е 20 инча и са много по-леки от стандартните, което ще повлияе положително върху работата на електромобила. Джантите могат да бъдат боядисани във всеки от нюансите, които студиото има в наличност. Най-ефектни обаче според специалистите в TechArt са белите и черните, направени в стила на концепцията на Porsche Mission-E.


Porsche Taycan от TechArt


В следващите седмици ще бъдат разкрити доработките по интериора и екстериора на модела. Те включват високо задно крило и модифициран преден панел. Студиото също така ще предложи на собствениците на Taycan обновяване на задвижването на електрическия автомобил.

Снимки: TechArt

 

0 от 500