IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Techart доработи и новото Porsche 911

Повече спойлери, повече мощност и повече... естествена вълна в новото 911

Techart доработи и новото Porsche 911

Кой има право да докосва икона като Porsche 911? Може ли изобщо да бъде подобрена тя? Ако питате ателието Techart, определено. Германската тунинг-фирма се занимава изключително с модели на швабската фирма. Макар производителите да затрудняват все повече тунинг-фирмите, непрекъснато ставаме свидетели на безкрайни програми за индивидуализация.

Techart намериха още по-креативен начин да подобрят новото 992. Задното крило, например, изглежда сякаш се носи във въздуха благодарение на прозрачните носачи. Специално за него е направен и заден капак с отвори за охлаждане. Ако не сте ентусиазирани от огромното крило, може да получите по-скромен продукт, който се закрепва върху серийния подвижен спойлер. Аеродинамичният пакет включва и преден спойлер от пет части, прагове, дифузьор и други по-дребни детайли.

Techart

Techart предлага и спортно окачване с 30 милиметра по-нисък просвет и нови джанти Daytona в смесен размер – 20 инча отпред и 21 отзад. Тези джанти напомнят едноименния комплект, който тунинг-фирмата вграждаше в Porsche 996.

Въпреки че 992 Carrera S със своите 450 к.с. и 520 нютонметра не може да бъде наречен слаб, Techart е пипнал и в тази област. С промени в моторната електроника трилитровото битурбо развива 510 к.с. и 610 нютонметра. Подобрената мощност е на разположение в режими Sport и Sport Plus. Запазена е и функцията Wet-Mode, в която мощността се намалява.

Techart

Моторният тунинг е допълнен от спортна ауспухова система с клапи. Звукът се променя в зависимост от режима на движение. Тази ауспухова система може да бъде комбинирана с накрайниците на серийната. 

Остава интериорът, където Techart са се развихрили. По желание на клиента тапицерията може да бъде от кожа и естествена вълна. Добавени са и типичният волан, осветени прагове и алуминиеви педали.

Снимки: Techart

0 от 500