IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато колите засенчват дори красавицата от "Плейбой"

Рейчъл Кук направи зашеметяваща фотосесия с DeTomaso Mangusta и Ferrari 208 GTB

25-годишната американка Рейчъл Кук е много популярен модел на Playboy с над 2,7 милиона последователи с Instagram. Наскоро тя направи зашеметяваща фотосесия с два класически италиански суперавтомобила, която може да видите в галерията по-долу.


DeTomaso Mangusta и Ferrari 208 GTB


Партньори на сладката Рейчъл за фотосесията са DeTomaso Mangusta и Ferrari 208 GTB. И ако вторият все още може да се види по улиците на САЩ и Европа, макар и не много често, то първият автомобил е наистина голяма рядкост. От DeTomaso Mangusta са произведени едва 410 бройки в периода от 1967 до 1971 година, като само 105 за европейския пазар, а останалите - за северноамериканския.

Естествено, елегантните форми на DeTomaso Mangusta и Ferrari 208 GTB няма как да бъдат развалени от това младо момиче с прекрасна фигура. Изглежда, че са направени да бъдат заедно. Насладете се на галерията!



0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пламен ( преди 3 години )
    Пламене, не си усетил ти бащинска любов май.
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    вот дъ фак!? ( преди 3 години )
    В тези снимки не видях изкуство , даже за кабината на ДАП-аджииски "Икарус" не стават. Фотографът не е уловил ни грам от излъчването на колите или на жената, а това си направо подсъдно.
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    От дълго време сайтът залитна в посока гонене на кликове. Е, животът е това, което е, но пак си трябва малко мяра и хигиена! Очевидно е, че тук въобще не става въпрос за автомобили, което няма да е толкова драматично, ако последните поне просто бяха заменени с неподправена естетика. В някои от фотосите има и естетика, в други, обаче, просто делнична, ненаходчива вулгарност. Част от снимките съдържат откровена реклама (уж скрита).
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Дайте ми колата, а златотърсачка и сам мога да си намеря.
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    А, бе, намерил влах "таковато", па му рунтава била, ай сега и ти...
  • #1
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Пламен ( преди 3 години )
    К'ви са тези хилави *ици бе?