IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои модели са най-заплашени с основен ремонт на двигателя

Експертите от Consumer Reports предлагат и алтернатива на тези автомобили

Авторитетното издание Consumer Reports, известно със своите изследвания за надеждността на съвременните автомобили, посочва проблемите с двигателя и с трансмисията като едни от най-скъпите ремонти. За да бъдат определени моделите, чиито шансове за дефект в силовите агрегати са най-големи, анализаторите на изданието изучиха внимателно своите изследвания от минали години.

Оказва се, че редица автомобили получават еднотипни повреди, като това става горе-долу на една и съща възраст и съпоставим пробег. Така изданието определя 10 автомобила, които при липса на редовно и качествено обслужване са най-заплашени от основен ремонт на двигателя.

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #18
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Тулупия ( преди 3 години )
    Невероятна страна намираща се във Европейския съюз от 2007 година 13 години вече Тулупия!!!!#И във нея още са актуални авромобили от 2005-2010 хахахаххахах на светлинни години от Европа какъв срам .....
  • #17
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Ауди нормално ( преди 3 години )
    Нормално ауди все пак това е доооста стар модел и то точно със 2л тфси 2 поколения който няма нищооо ама нищщооо общо със ЕА888 ген.3 мотор който се монтира от 2014 и досега няма никакви оплаквания и на сток желязо със хибридна турбина държи 500конски сили.Някой от нас със това си изкарваме парите не сме на 18 да драскаме глупости и да се возим във градския транспорт
  • #16
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Акюра е японска.В класацията е.
  • #15
    4 rate up comment 6 rate down comment
    112 ( преди 3 години )
    На немските еднодневки все дългосрочните алтернативи са японски, защо ли ...
  • #14
    9 rate up comment 11 rate down comment
    bobo ( преди 3 години )
    Начело било Ауди!? Ненормалници!БМВ с едни накладки три двигателя сменят. :)
  • #13
    5 rate up comment 8 rate down comment
    До #9 ( преди 3 години )
    Тюф , тюф, там е истината...и Ауто Билд и Адак...все немски легени в челото и галошите Конти...айде нема нужда ръйш ли
  • #12
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Тааа ( преди 3 години )
    До 14 - съгласен съм, но с едно голямо НО. За мен лично е недопустимо да си престижен производител, и да предлагаш нещо "НЕнадеждно", и да припомним нещо - престиж и ИЗМАМА(сещаш се). Та като се зачете човек в предлаганите алтернативи, точно там е престижа или по друг начин казано - ДОВЕРИЕ.
  • #11
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Вин ( преди 3 години )
    *** в "класацията" е, че няма данни за какви по точно дефекти се говори, на кои агрегати и въобще основни ремонти на тези километри е смешка! Освен ако собственикът не е *** и не гледа маслото или антифриза!
  • #10
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до #12 ( преди 3 години )
    "Чета велики коментари... "Високата цена отговаряща на престижа на марката не винаги кореспондира с висока надеждност" - значиии престижните (премиум) марки правят ПРЕСТИЖНИ ТРОШЛЯЦИ с висока цена?" - НЕ СЪМ КАЗАЛ, ЧЕ СА ТРОШЛЯЦИ.Казвам, че не всичките им модели и двигатели са НАДЕЖДНИ (справка Ауди и БМВ), за сметка на това цената им е висока. Това не е само мое мнение, всеки автосервиз ще ти го каже. Дилърите, които ги продават няма да ти го кажат това никога.
  • #9
    8 rate up comment 2 rate down comment
    В. М ( преди 3 години )
    Да сложат и новия форестер 2014.бевзин.имам го от 2-год.и съм се видял в чудо с тази кола