IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джанти се продават на цената на нова Toyota Corolla

Дизайнерските колела са за Rolls-Royce Cullinan и са изработка на Mansory

Комплект дизайнерски джанти с нископрофилни гуми Vredestein се продават в Русия за сумата от 1,4 млн. рубли, което е около 17 500 евро. За толкова пари може да се купи чисто нова Toyota Corolla с вариаторна трансмисия и средно ниво на оборудване.


джанти


Продавачът предлага заедно с две 24-цолови джанти, изработени от ателието Mansory, летни гуми Vredestein Giugiaro с размер 295/30 R24, които са произведени в Нидерландия. Любопитното е, че джантите са фиксирани с 4 болта, докато стандартните за Rolls-Royce колела са закрепени с 5 болта.

Високата стойност на изделието на Mansory се обяснява с това, че за първи път многоспицеви джанти бяха поставени на тунинг-проекта Cullinan Billionaire, който струва 785 000 евро. Същите колела, но в различни цветове са достъпни и за други проекти на германското тунинг-ателие.

Снимки: Carsweek

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    !? ( преди 3 години )
    След като джантите не са за 5-болтова сглобка , тогава каква работа ще ми вършат на "Ролса" , освен на жигулката дето е с 4 болта , незнам къде ще ги монтирам
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Нев ( преди 3 години )
    До Аутомедиа: Комедианти бихте ли ми отговорили на въпросите ако обичате, а именно, колко други марки автомобили има в същия ценови диапазон и как точно от всичките избрахте именно Тойота Корола да бъде в заглавието на статията? :)
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Nev ( преди 3 години )
    До 2 : Пич нека позная, фен си на нафтата и ВСИЧКО германското, и за теб няма по-добра кола от 20-годишният ти Гоуф ТДИ?
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Владо ( преди 3 години )
    До Анонимника 2:Тойота като корпорация за по-малко от век от нулата задмина всички конкYренти.И по продажби, и по пазарна капитализация, и като печалби, и като търговска марка, и като технологии.Трябва да си слепец, за да го отричаш.А джантата сигурно си я бива.Не разбрах само - цената за бройка ли е, или и за двете, които се продават?!?!?!
  • #2
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Нормално. В тази джанта има далеч повече и по-напреднали технологии от всичко, правено някога от Тойота.
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    .. ( преди 3 години )
    Аз съм виждал далеч по-малки "кръгчета", които струват далеч повече... едни такива по пръстите си ги ръгат. С някакви камъчета по тях... не знам какво е това.