IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните кросоувъри втора употреба

Британската класация е за модели на възраст до 5 години (ГАЛЕРИЯ)

Британско списание Whatcar? публикува традиционната си класация на най-надеждните кросоувъри втора употреба на възраст до пет години. Списъкът е изготвен въз основа на проучване сред 18 219 собственици на автомобилите, а при обобщаване на крайните резултати експертите са взимали под внимание също така колко бърз и скъп е бил ремонтът на тези модели, ако въобще е имало такъв.



0 от 500
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Абсолютно съм съгласен. Пример е първото поколение порше кайен - води се премиум, но сега като им видиш цените и ти става ясно за какъв кошмар става въпрос...
  • #19
    4 rate up comment 0 rate down comment
    VAYK ( преди 3 години )
    И да спомена че премиум не означава качесто. Може да си има всички екстри и качествени материали, а сглобката и инжинерната замисъл да са зле, не е като да не е виждано!
  • #18
    3 rate up comment 0 rate down comment
    VAYK ( преди 3 години )
    Само погледнете класациите за качество отвъд океана, от 10г. трайно освен тойота в челните места са Киа/Хюндай! Само по немско още се дъвче че техните коли са по надеждни коли! И истината, е че всеки си кара неговото производство и си подкрепя неговата работна ръка!
  • #17
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Що за измислена класация е тази, "Автомобили до 5години"!? Преди години си купувах едно списание и там правеха анализ на даден модел след 100хил км , като за целта го разглобяват на съставните му части и казват кое колко се е износило и кое се е подменяло.
  • #16
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 3 години )
    и със свещ да търсите и с фенер дори - рено няма да намерите в такива класации!
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пет години и давате модели дето не са се произвеждали още тогава, поне не и тези поколения на снимката?
  • #14
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Опааааа ( преди 3 години )
    Кво прави това ауди при надеждните коли? Най доброто ауди е продаденото
  • #13
    8 rate up comment 2 rate down comment
    До #9 ( преди 3 години )
    "Така е предвидено да работи"... да, прав си точно това ми казаха в сервиза за ярисчето ми.. наложи се да го закарам в сервиз в друг град защото алтернатора спря да зарежда по време на пътуване. Първо се учудиха защо 8 годишна тойота ще прави такива номера ,но им показах километража. ~330 хил.км тогава. Колата я взехме от Германия служебна на почти 300 хиляди. Сега е на близо 400 и работи безотказно. Така е предвидена.
  • #12
    5 rate up comment 0 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Англия, кросоувъри, втора употреба, кия, 100% ?! О май гош :)))
  • #11
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Аз ( преди 3 години )
    Имайки се предвид, че класацията е британска е напълно нормално да изключат от нея немските коли (с изключение на Q3). Качеството при тях е значително по-високо отколкото при половината от предложените коли, единствено дето ремонта им е по-скъп, когато е наложителен. Иначе не разбирам какво прави Volvo XC40 в тази класация, при положение, че той е на пазара от 2 години, а класацията е за до 5г. Демек, тия дето са го ползвали дават тези оценки само за 2 години употреба.