IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фотограф разкри новата S-класа отвътре и отвън

Флагманът на Mercedes беше заснет без почти никаква маскировка

Новият Mercedes-Benz S-Class бeше разсекретен преди премиерата си. Един от тестовите прототипи беше заснет в Китай, като фотографът успя да погледне дори в салона на автомобила, който е със съвсем оскъден камуфлаж. По всяка вероятност флагманът на Daimler е в Китай за презентация пред местните дилъри.


Mercedes-Benz S-Class


При смяната на поколенията Mercedes-Benz S-Class го очакват революционни промени в дизайна. Компанията се отказа от вертикалните задни светлини в полза на хоризонтални със секция върху багажника. Предните фарове са по-тесни, променена е и формата на оптиката.

Вместо две хромирани ленти отзад е останала само една, променена е и формата на решетката на радиатора, която е доста по-сложна. Ако се съди по оформлението на предната броня, заснетият автомобил е с пакет AMG.


Mercedes-Benz S-Class


Салонът е напълно преработен, като дизайнерите са се отказали от мултимедийния комплекс MBUX с два визуално обединени в един дисплея. Вместо това има широкоформатен екран на приборния панел и почти квадратен таблет, от който ще се управлява информационно-развлекателната система.

Огромният тъч-скрийн на мултимедията „изтласква“ въздуховодите в горната част на предния панел, като досегашните кръгли дефлектори вече са правоъгълни. В  “цифровия“ интериор няма място за фирмения часовник, а броят на бутоните и превключвателите е сведен до минимум. Пасажерите на задния ред обаче имат на разположение таблети, които влизат в базовото оборудване.

Снимки: Intsgram

0 от 500