IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как изглежда отвътре новият Mercedes GLA

Разработената в София система MBUX преобразява интериора и на този модел

Покрай всички останали ефекти карантината разстрои значително и графика на международните прес тестове. Затова, вместо да ви споделим впечатленията си за новия Mercedes-Benz GLA, просто ще ви покажем в повече детайли интериора и технологиите във второто поколение на компактния кросоувър.


Mercedes GLA 2020


В екстериора агресивността на първата генерация е заглушена и заменена от по-изчистени линии. Предницата изглежда по-зряла, с няколко избора на решетки, както е модерно при марката напоследък. В профил разликите не са големи, отзад обаче промяната е видима заради по-семплите, хоризонтални светлини.


Mercedes GLA 2020


Новата кола е по-близо до SUV сегмента от предшественика си, надвишавайки я на ръст с почти 9 см. Освен това е с близо 3 см по-широка. Като дължина второто поколение е дори мъничко по-късо от първото, но междуосието му е почти 3 см по-голямо, така че и пространството вътре е повече.


Mercedes GLA 2020 interior


Тъкмо вътре са наистина радикалните промени. Разработената в София система MBUX с двата слети дигитални дисплея измества старомодното табло. В базовата версия екраните са 7-инчови, а в по-високите версии диагоналът им е вече 10.3 инча.

Вижте в галерията какъв е интериорът на новия GLA в различни нива на оборудване:


 

0 от 500