IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как изглежда отвътре новият Mercedes GLA

Разработената в София система MBUX преобразява интериора и на този модел

Покрай всички останали ефекти карантината разстрои значително и графика на международните прес тестове. Затова, вместо да ви споделим впечатленията си за новия Mercedes-Benz GLA, просто ще ви покажем в повече детайли интериора и технологиите във второто поколение на компактния кросоувър.


Mercedes GLA 2020


В екстериора агресивността на първата генерация е заглушена и заменена от по-изчистени линии. Предницата изглежда по-зряла, с няколко избора на решетки, както е модерно при марката напоследък. В профил разликите не са големи, отзад обаче промяната е видима заради по-семплите, хоризонтални светлини.


Mercedes GLA 2020


Новата кола е по-близо до SUV сегмента от предшественика си, надвишавайки я на ръст с почти 9 см. Освен това е с близо 3 см по-широка. Като дължина второто поколение е дори мъничко по-късо от първото, но междуосието му е почти 3 см по-голямо, така че и пространството вътре е повече.


Mercedes GLA 2020 interior


Тъкмо вътре са наистина радикалните промени. Разработената в София система MBUX с двата слети дигитални дисплея измества старомодното табло. В базовата версия екраните са 7-инчови, а в по-високите версии диагоналът им е вече 10.3 инча.

Вижте в галерията какъв е интериорът на новия GLA в различни нива на оборудване:


 

0 от 500
  • #22
    2 rate up comment 1 rate down comment
    apollo11 ( преди 4 години )
    Гроздето е кисело, а...? :)За всеки джоб си има ръчичка,за всяка бричка си има чичка..Ан тей
  • #21
    2 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #17 Продължение: Отделно араби и китайци им изкупиха акциите... и на всичкото отгоре изтеглиха 12 млрд. евро заем. Как ти се струват нещата? На мен ми се струват, че Магарцедес скоро няма да е немска марка. То не, че сега е, но поне се води на книга, че е. Поне ще имат оправдение с корона вируси и др. щуротии, а всъщност са си пълни дървари, като теб. Затова ги харесваш явно...
  • #20
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #17 Разстоянието ти ли ще го мериш? С рулетка или с дърводелски метър? Предполагам с второто, защото явно си падаш по дърводелските неща. Така, че вади метъра и мери, защото са се приближили не на светлинни години, а на един х0й разстояние. Даже не е и толкова, защото им е вътре целият барабар с макарите. Двигатели и платформи на Рено!!! Нещо да кажеш? Нали са много велики що така? Я мери с дърводелския метър как от светлинни години ги получават. Отделно араби и китайци им изкупиха акциите...
  • #19
    5 rate up comment 1 rate down comment
    356 ( преди 4 години )
    Аз си мисля, че на част от аудиторията, Мерцедес предоставя възможността да ползват по-бюджетни решения, като в тези в GLA ,CLA, A, GLB, B донякъде С, които имат своите силни и слаби страни, но на другата част, Мерцедес предлага безкомпромисна техника, лукс и иновации от световно ниво, но разбира се в никакъв случай те вече не са бюджетни решения, а доста скъпи.Така че Вие какво точно обсъждате?
  • #18
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Шперц ( преди 4 години )
    Верно е грозничко като рено клио преди фейслифта, верно е с дървен интериор като в Лада Гранта, верно че мерцедесче ползват мотори на рено,ама цената не се връзва с тая дърводелска кола,която прилича на бюджетен китайски модел, но фрапиращото табло с тия сешоари от таблото и плоски километражи като в Лада 1600S минава всякакви граници на добрия вкус
  • #17
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Мерц ( преди 4 години )
    Когато най-най-скъпото рено се доближи поне на половин светлинна година от най-евтиния Мерцедес, тогава някой от долните ще имат право да коментират!
  • #16
    0 rate up comment 1 rate down comment
    диагноза ( преди 4 години )
    необратимо увреден от системно ползване на рено и неуДачия! симптоми: изкривени възприятия, изблици на неконтролеруема нервност достигаща до истерия, получаване на тикове при преминаване край автомобилен сервиз и т.н.
  • #15
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    От естетична гледна точка, това Рено е доста зле. От към финансовата страна обаче е още по-зле. Продават ти Рено, като премиум. Сори, ама трябва да си много зле с главата, за да броиш двойно повече пари за това недоразумение с друга емблема, а отдолу да си е чисто Рено Каджар.
  • #14
    7 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Смятам, че когато Рено купи VAG, марките Фолксваген и Шкода ще минат под бранда на Дачия.
  • #13
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Добре, че Рено се зае с моделите на Мерцедес, че германците да излязат от кризата!