IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните автомобили на 2020 година

Класацията е на читателите на британското издание Auto Express

И най-модерните технологии, висока ефективност или впечатляващ дизайн не могат да компенсират липсата на качество. А според журналистите от британското издание Auto Express най-реална оценка за него могат да дадат само собствениците на превозни средства. Затова списанието всяка година прави анкета за удовлетвореността на клиентите на нови автомобили.

Собствениците разкриват слабостите на своите коли, като съобщават броя на повредите им. Разбира се, съществува въпросът колко обективни са клиентите, които вече са платили солидни суми за колите си, и колко от тях са склонни да си признаят, че са допуснали грешка. С тази уговорка, нека видим кои според британците са най-надеждните машини на пазара в момента. 


Снимки: Auto Express

0 от 500
  • #25
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Егати пича ( преди 3 години )
    Реклама на Волво.
  • #24
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Потрес ( преди 3 години )
    Само кочини.Грам емоция няма в тези коли,за хора над 65+ години.
  • #23
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Мазда ( преди 3 години )
    Логична класация, две мнения няма. Хората се научиха какво да купуват, да си го карат с кеф, да не набутват пари по сервизите за щяло и нещяло и дори да имат добра остатъчна стойност за колата си, ако решат да я продадат след някоя година. Преди години, особено преди да влезем в ЕС ме плашеха с цените на частите за японските коли - били скъпи, нямало ги и т. н. простотии, за да си купя немска кола. Е, купих си мазда и още си я карам, вече е 24 годишна, но е бетон, обслужваш и караш, това е!
  • #22
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Само ми е странно как го няма Рав4, а братът от Лексус влиза? Сигурно е защото новото поколение е по-невзрачно. Предното повече допада на европейския вкус, с новото гонят американския вкус.
  • #21
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не съм изненадан! Едно е да набуташ потребни и непотребни екстри и лампички, скъпо дърво, друго е качеството.
  • #20
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    От японците предния Рав4 от 2013-2015 е модерна класика, аналогичния Аурис също. От по-новите Супра. От немските вече казах - последната здрава немска кола е последното Ауди 100 или първото А6, наистина една 90-тарска класика. Френските след спирането на С6 и С5 се оляха.
  • #19
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #18 Това, че ти си избираш кола по трошливост никой не го вълнува. Много отдавна хората не карат ски в колите си, а на покрива. Всеки SUV има лайсни и само слагаш 2 напречни шини за ски и си готов. А да слагаш мокри и със сняг ски в купето е най-малоумното нещо, което някой може да направи. Типично за феновете на немското! A между другото лъжеш много яко, защото специално RAV 4 има разделяне и по средата да могат да се мушкат ски. 2 модела RAV 4 2006 и 2009 г. и ги има. CR-V също има лъжецо.
  • #18
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Защооо ( преди 3 години )
    Защоооо няма немски премиум..... ?Как така ще няма? Вие луди ли сте? Немога да повярвам... И пак, как така без немски премиум... боже това ауди мерцедес бмв... чакай ами vw? Как така ПРЕМИУМ и да не е надежден ? Премиум не е ли думичка за ТОП качество? За ТОП-а на ТОП-а? В ШОК съм с немския ПРЕМИУМ. Моля Ви сложете един немски премиум... стана ми много тъжно за хората с такива коли....
  • #17
    19 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Навсякъде по света на независимите тестове за качество японците са окупирали първите места, а немците ги няма ниикакви. Само, ако теста е направен в Германия немските трошляци ги изкарват много здрави. Лъжат и мажат, за да си пробутат родното боклучаво производство германчетата. Да се учат от краварите! Там може да е всичко, но повечето им тестове са реални и не подпират родното,а си ги пишат нещата, както са без заобикалки и лъжи. Немеца обаче не излъже ли не може! Та японците доказано са топ.
  • #16
    25 rate up comment 4 rate down comment
    lordlosh ( преди 4 години )
    Някои хора си живеят в 90-те и си вярват, че немското още е синоним на качество, да ама не. Да като сглобка и материали са на топ ниво, но като надеждност са страшни ***. Супер много се чупят и почти всичко им е консуматив.На VW двигателите всичките са мискери, които не могат и гаранцията да си изкарат. Скоростите им са пастет. също и като цяло се чупят супер много.Очевидно не при всички е така, но като надеждност немците са много зле.Трябва и с лупа да избираш и да четеш много преди д ...