IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-скъпите и най-редки модели на Ford

Тези коли са продадени на търг за милиони евро

Ако човек се вгледа в широката моделна гама на Ford, трудно може да си представи, че американската компания е произвела автомобили, за които са платени огромни суми. Все пак това е масов производител, който някак си не се свърза с редки и много скъпи коли. Статистиката обаче сочи точно обратното – и в САЩ, и в Европа, има колекционери, които са готови да платят милиони долари или евро, за да притежават коли на “синия овал“. Затова и нека видим, кои са десетте най-скъпи автомобила на Ford, продавани някога.

Снимки: Autonews

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    propov ( преди 4 години )
    Интересна статия. Тия двамата от долу дето са хейтвали - ми да сте написали нещо по добро?!Форд е марка със славно минало и съвсем логично е да има супер ценни ветерани. Било то състезатели, било то филмови герои. Когато като дете мечтаеш за някаква кола, то като пораснеш и евентуално забогатееш, си готов да изкараш милиони за да си сбъднеш мечтата. Да създадеш мечта - това не го може всеки! Форд обаче добре се справят.
  • #1
    2 rate up comment 6 rate down comment
    MaHuaK ( преди 4 години )
    Тая класация изобщо не е обективна3 от колите изобщо не са Фордове2 от тях са скъпи просто защото са участвали във хитови филми, едната дори няма почти нищо общо с оригинала осван името, а другата е напълно обикновен Мустанг участвал във хитов филм с известен актъор, сами по себе си на се нищо специално!