IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-AMG G 63 получи дизайн на яхта

Дървени основи на седалките и пода препращат всъдехода към морския бряг

Тунингът е сложна работа. За да бъде успешен, не е достатъчно само да вдигнеш мощността и да смениш джантите. Напипването на индивидуалния стил, търсен от клиентите, често е много фина задача.

 

Carlex Design G-Yachting Limited Edition

 

Много интересно с нея се е справила полската компания Carlex Design. Те превръщат най-новата версия на Mercedes G-Class в G-Yachting Limited Edition. Всъдеходът се отличава с двуцветната боя на каросерията, хромираните 22-инчови джанти и със стилизираната си като кабина на яхта вътрешна част. В нея подът и задната част на седалките са изработени от естествено дърво.

Външно германският модел в преработката на G-Yachting Limited Edition се откроява с текстуриран сребърен нюанс, който имитира неоцветен метал. Горната част на тялото е покрита с черна матова боя. Други елементи включват индивидуални 22-цолови джанти, ръчно гравиран капак на резервната гума и затъмнени светлини.

 

Carlex Design G-Yachting Limited Edition

 

В интериора поляците направо са прекалили – в добрия смисъл. Вместо стандартните предни седалки са поставени оригинални кресла на Carlex Design от естествена кожа, таванът е покрит с велур, а за пода и облегалките е използвано дърво, което имитира дъски.

Над втория ред седалки е поставен герб с обозначение Yachting Edition. Идеята на дизайнерите е била салонът на автомобила да прави асоциация с яхтена кабина и да изпраща пътниците директно към морската стилистика.

 

Carlex Design G-Yachting Limited Edition

 

В техническо отношение Mercedes-Benz G-Yachting Limited Edition е с характеристиките на флагманския модел на AMG G 63. Двигателят е V8 с обем 4,0 л и мощност 585 к.с., както и битурбо нагнетяване. Трансмисията е 9-степенна автоматична. Промени в окачването също не са обявени.

Засега полското ателие не съобщава цената на G-Yachting Limited Edition. Няма данни и за броя автомобили, които ще бъдат произведени в този морски дизайн.

Снимки: Carlex Design

 

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Hahaaha ( преди 4 години )
    Който не може да си го позволи ще скролва. Нали се сещате за приказката с лицицата и гроздето.
  • #1
    3 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Дизайнът е все още на тухла четворка! Къде виждате яхта, къде 5 лв.? ТУХЛА ЧЕТВОРКА!!! Ако някой вижда друго, спешно да се прегледа на очен лекар и ако е добре с очите, значи е по-тежкото - зле е с главата!