IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представи по-бързо RS3

Версията Nardo Edition излиза в тираж от 200 бройки и струва 60 895 долара

Германският производител Audi представи нова версия на сегашното RS3. Тя се казва Nardo Edition, като се отличава с много интересен цвят на каросерията, както и с увеличена максимална скорост.

Всъщност, новото A3 Sportback беше показано само преди месец, като се очаква версиите S3 и RS да дебютират по-късно тази година. Дотогава клиентите ще могат да се порадват на текущото поколение на RS3, което получава и ексклузивна версия Nardo Edition.


RS3 Nardo Edition


Освен специалния цвят Nardo Grey седанът получава решетка на радиатора Audi RS Singleframe, както и изпускателни тръби, характерни за RS-моделите на бранда. Черните елементи по каросерията отрично се съчетават със сивия цвят, същото е отнася и за 19-цоловите джанти.

Версията RS3 Nardo Edition е оборудвана с 2,5-литров турбодвигател с 5 цилиндъра, който развива 400 к.с. Той е съчетан със 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя S-Tronic, която насочва мощността към четирите колела чрез системата Audi Quattro.

Въпреки, че производителността на мотора не се променя, RS3 Nardo Edition получава по-висока максимална скорост – 279,97 км/ч, което е с 30 км/ч повече от стандартното Audi RS3.

RS3 Nardo Edition


От Audi обявиха, че RS3 Nardo Edition вече е достъпен в дилърските центрова на бранда. Стартовата цена на Audi RS3 Nardo Edition, моделна година 2020 е 60 895 долара, като ще бъдат произведени едва 200 бройки от тази версия.

Снимки: Audi

0 от 500