IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как клиент избира своя Mercedes-AMG One

Компанията предлага потресаващ конфигуратор (ВИДЕО)

Хиперколага Mercedes-AMG One е мечтата на всеки човек, който поне малко се интересува от автомобили. Удоволствието със сигурност се увеличава от възможността, сам да избереш оборудването на автомобила, използвайки конфигуратора на компанията AMG.

Един от 275-те щастливци, които са успели да си купят автомобила, засне на видео своето посещение в завода на AMG в Афалтербах. Там гой преглежда всички варианти на хиперколата. За целта, в специална стая е разположена една бройка от модела, която явно служи за демонстрация.



Всички клиенти ще получат автомобила в цвета и оборудването, което са си избрали. Доставките на хиперколата ще стартират в началото на 2021 г., тъй като в AMG има проблеми с настройките на 1,6-литровия бензинов V6, който е в основата на хибридната система. Моторът не отговаряше на екологичните стандарти, но този проблем вече е отстранен.

Самият силов агрегат на Mercedes-AMG One развива над 1000 к.с., а червената зона на оборотите започва от 11 000. Проблемът е, че агрегатът ще се нуждае от ремонт на всеки 50 000 изминати километра.

Снимка и видео: YouTube

 

0 от 500