IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новата Dacia Sandero

Хечбекът променя външния си облик и моторната гама

Първи снимки на новата Dacia Sandero

Румънското дъщерно дружество на Renault - Dacia, работи над новите Logan и Sandero вече повече от седем години. Третото поколение на двата автомобила трябва да се появи през 2021 година. Сега в Интернет се появиха първите изображения на един от тези модели - хечбека Sandero. Първата снимка показва обикновената му версия, а на втората е "офроуд" модификацията Stepway.


Съдейки по публикуваните фотоси, петвратката ще получи новия корпоративен дизайн на Dacia, който вече бе изпробван в новото поколение на Duster. Външният вид на Sandero ще стане по-агресивен поради различния релеф на капака, новата радиаторна решетка и новата оптика. Що се отнася до версията Sandero Stepway, тя изглежда по-широка от сегашното поколение на този модел.

Dacia Sandero

Техническата страна както на новия Sandero, така и на Logan все още е тайна, но може да се предположи, че автомобилите ще преминат на шасито CMF-B, известно от петото поколение на Renault Clio. Поради различна архитектура ще бъде актуализирана и моторната гама на двата модела. Двигателят 0.9 TCe вероятно ще отстъпи място на по-новите TCS 100 и TCe 100, с които е оборудвано новото Clio. Не е изключено и появата на двигателя TCe 130.

Снимки: autoweek.nl

0 от 500