IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новата Dacia Sandero

Хечбекът променя външния си облик и моторната гама

Първи снимки на новата Dacia Sandero

Румънското дъщерно дружество на Renault - Dacia, работи над новите Logan и Sandero вече повече от седем години. Третото поколение на двата автомобила трябва да се появи през 2021 година. Сега в Интернет се появиха първите изображения на един от тези модели - хечбека Sandero. Първата снимка показва обикновената му версия, а на втората е "офроуд" модификацията Stepway.


Съдейки по публикуваните фотоси, петвратката ще получи новия корпоративен дизайн на Dacia, който вече бе изпробван в новото поколение на Duster. Външният вид на Sandero ще стане по-агресивен поради различния релеф на капака, новата радиаторна решетка и новата оптика. Що се отнася до версията Sandero Stepway, тя изглежда по-широка от сегашното поколение на този модел.

Dacia Sandero

Техническата страна както на новия Sandero, така и на Logan все още е тайна, но може да се предположи, че автомобилите ще преминат на шасито CMF-B, известно от петото поколение на Renault Clio. Поради различна архитектура ще бъде актуализирана и моторната гама на двата модела. Двигателят 0.9 TCe вероятно ще отстъпи място на по-новите TCS 100 и TCe 100, с които е оборудвано новото Clio. Не е изключено и появата на двигателя TCe 130.

Снимки: autoweek.nl

0 от 500
  • #16
    5 rate up comment 0 rate down comment
    ! ( преди 3 години )
    През 2008г. си закупих стар автомобил. В същото време съсед си купи Дачия (нова). Сега аз имам изгнил автомобил на 22г. А той си има кола, на която е сменял само акумулатора и гумите. Сега аз трябва да си закупя друг автомобил. И като дам 8-10 000лв. за 10 годишен, излиза, че надвишавам неговата цена за нов. И пак аз ще съм на тръни от неизвестното минало на стария автомобил, а той ще си кара неговия си от 0км. Затова, следващ автомобил, САМО НОВ. Така трябва да възпитаваме и децата си.
  • #15
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Дачо ( преди 4 години )
    Дачията е супер автомобил, евтин, бърз, икономична подръжка, здрав! За България е номер 1.
  • #14
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Шоп ( преди 4 години )
    До Motorhead:Аз пък да ти кажа моята си е лична нова от магазина купена и съм изключително доволен а ти си карай дъртите немски каруци и не коментирай
  • #13
    3 rate up comment 18 rate down comment
    Motorhead ( преди 4 години )
    Най ми харесват тези джентълмени в коментарите си които ги карат служебно и сами си вярват как изборът на тази кола е нещо много тарикатски хитро и съотношението цена-качество и дрън-дрън и не знам си какви още глупости.Пожелавам им само тази марка да ползват винаги.Тези варели дори и чисто нови нямат нищо общо с Рено.Здраве и късмет на всички.Продължавайте да пишете.
  • #12
    2 rate up comment 1 rate down comment
    The Jelee ( преди 4 години )
    Защо заблуждавате хората?!? Това не са "първи снимки", а рендъри на *** Week, които нямат НИЩО общо с официални изображения. Излагате се като кифладжии.
  • #11
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Никола ( преди 4 години )
    Хм,дачия и то за цяла торба с пари
  • #10
    5 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не мога да разбера какво се превъзнасяте. Да, доста по-добре изглежда и най-вероятно ще е успешна. Но като цяло си е доста повече еволюция, отколкото революция...
  • #9
    4 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    АБЕ СУПЕР АМА С ТЕЗИ КУЦИ ДВИГАТЕЛИ. ДРУГО СИ БЕШЕ ДО 2015
  • #8
    18 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Интересното е че за 2019та Сандеро е 8ми в Европа по продажби а е стар така че новия може да влезе и в топ 5..
  • #7
    18 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Супер са