IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi RS 4 Avant получи "бронзова серия"

Комбито излиза в тираж от 25 бройки, като е по-скъпо от А8

Audi RS 4 Avant получи

Компанията Audi представи специална версия на комбито RS 4 Avant, която е предназначена за пазара във Великобритания. Тя се нарича Bronze Edition и ще излезе в тираж от само 25 бройки.

Лимитираното Audi RS 4 Avant може да бъде лесно разпознато по цвета на каросерията Vesuvius Grey с черен декор, бронзовите 20-цолови джанти и спортната изпускателна система. В салона се залага на кожа Nappa с допълнителни бронзови ивици, която е повече от тази в стандартното RS 4 Avant, както и на елементи от карбон.

Audi RS 4 Avant Bronze Edition

Разликите на са само визуални, а и в обордването на автомобила. По желание на клиента, Audi RS 4 Avant Bronze Edition може да получи безключов достъп, функция за отваряне на багажника без ръце, система за кръгово наблюдение с камени, LED-осветление в салона, мултимедиен комплекс MMI и 775-ватова аудиосистема Bang & Olufsen с 19 колони. 

Освен всичко това, специалното RS 4 Avant Bronze Edition разполага с матрични фарове, кресла с функция за масаж, цифров приборен панел и безкабелно зарядно за смартфони.

Audi RS 4 Avant Bronze Edition

В основата на този автомобил е фейслифтът на Audi RS4 Avant, представен през октомври миналата година. Под капака на комбито е поставен 2,9-литров V6 с две турбини, развиващ мощост от 450 к.с. и 600 Нм. Скоростната кутия е 8-степенна автоматична, като ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,1 секунди.

Във Великобритания версията Bronze Edition ще се продава за 82 395 паунда, което с 11 500 паунда от базовия вариант на флагмана на Audi сред седаните A8. Стандартното RS 4 в Обединеното кралство стартира от 64 000 паунда.

Снимки: Audi

0 от 500