IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Девет яки интериора на американски камиони

Шофьорите зад Океана измислят какво ли не, само за да правят впечатление (ГАЛЕРИЯ)

Много хора обичат американските камиони. Заради зашеметяващо бруталния им вид, огромните спални отделения, мощните и надеждни двигатели. Освен това те имат и много готини салони, особено когато собствениците им ги модифицират по свой вкус (който, в повечето случаи е доста неординарен). В тази галерия ще ви покажем девет много готини и странни интериора на американски камиони.

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Колю ( преди 1 година )
    Направени са за удобство.А психоболните сте вие завистниците.
  • #5
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Джеси Джеймс ( преди 4 години )
    Селяндурска работа
  • #4
    0 rate up comment 3 rate down comment
    васо ( преди 4 години )
    Стрелбища.
  • #3
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #1 Така беше колега, но не бяха толкова крещящи и дразнещи, както въпросните итериори от статията, които са не само потресаващо грозни, непрактични за дълъг път, но и имам усещането и опасни за дълга уппотреба.
  • #2
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това, че кабините на американските камиони били много по-тесни от тези на европейските е абсолютна простотия! А иначе тези интериори са за психично болни хора, а дори и да нямаш такива проблеми ще ги получиш, ако се качиш и караш в подобна обстановка по 11 часа на денонощие, колкото е позволеното в САЩ. И между другото шофьор на камион е една от най-добре платените професии в САЩ. Без да си даваш зор изкарваш 7-8 000$, а ако решиш да караш по много 11 ч можеш да надхвърлиш $10 000.
  • #1
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Преди години същото беше и в автобусите в България, класика във вътрешното обзавеждане бяха родопското одеало и зеления губер върху двигателния отсек на "Чавдар".