IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

След 25 години чакане, новият Ford Bronco е почти готов

Ще има две блокировки на диференциала и, вероятно, над 6-литров V8

След 25 години чакане, новият Ford Bronco е почти готов

Bronco, коравият офроудър на Ford, е вече съвсем близо до дългоочакваното си завръщане на пазара, ако се съди по тези шпионски снимки, публикувани от Motor1.


Ford Bronco


Макар и под камуфлаж, си личи, че бъдещият Bronco ще запази грубоватия и мъжкарски вид на предшествениците си, и дори ще го засили. Заснетият прототип ползва огромните джанти и гуми от Ford F-150 Raptor. Горе-долу се виждат и очертанията на предните и дневните светлини.


Ford Bronco


От други източници вече знаем, че Ford ще направи новия Bronco като истински офроудър, с блокажи на предния и задния мост. Целта е да се състезава в един и същи сегмент с Jeep Wrangler и Toyota 4Runner.


Ford Bronco


Колкото до двигателите, можем да очакваме същите агрегати като в F150 - тоест 3.5-литров V6 Еcoboost за базовото ниво и V8 мотори за по-скъпите версии. Включително и могъщия 6.2-литров V8 "Boss" от F150 Raptor, с около 500 коня мощност. Просто като напомняне, че на американците никак не им пука за затягащите се европейски норми за парниковите емисии.


Ford Bronco


Впрочем последното недвусмислено би трябвало да ви подскаже, че така и няма да дочакаме Bronco в Европа. В Северна Америка се очаква моделът да бъде представен в края на тази година и да започне да се продава в началото на следващата. Шестото поколение на Bronco идва цели 25 години след края на производството на петото.


Ford Bronco 5

Петата генерация на Bronco слезе от производство през 1996

0 от 500