IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Беларуският всъдеход е оценен на 1 666 666 долара

Компанията Ramsmobile ще се произвеждат по 12 бойки на година от модела RM-X2

Беларуският всъдеход е оценен на 1 666 666 долара

Преди време компанията от Беларус - Ramsmobile, обяви плановете си за създаване на ексклузивен електрически всъдеход, който ще се произвежда в ограничен тираж. Сега стават ясни подробности за модела RM-X2, както и цената му - 1 666 666 долара.

Автомобилът ще получи името Devil (Дявол), като притежава футуристичен екстериор, в който се виждат елементи от култовия Hummer. Външният вид се подчертава от светодиодни главни светлини и интересна задна част. Решетката на радиатора може да бъде оформена според желанието на клиента, като ще се прави на ръка.

Ramsmobile RM-X2

Една от най-интересните особености на модела е нестандартният механизъм за отваряне. Според представители на Ramsmobile, разработката му е отнела повече от година и половина. Системата работи с помощта на хидравлика, като напълно отваря предната част за да може пасажерите лесно да се кача или слязат. Внимание привличат и огледалата, които при нужда може да бъдат прибрани в капака.

Ramsmobile RM-X2 се задвижва от електромотори с обща производителност 1200 к.с.,но ще се предлага и вариант с класически бензинов двигател. Шасито е от композитни материали и има пневматично окачване. Пътният просвет може да бъде увеличен до 300 мм.

Ramsmobile RM-X2

Отличните всъдеходни качества се осигуряват и от специалните гуми с полиуретан във вътрешната им част. Освен това, автомобилът може да бъде брониран по стандарти  В6 и В7.

В салона на RM-X2 са поставени удобни анатомични седалки, подлакътници, които могат да се вдигат и свалят. Има също така 4-спицев волан, 4 сензорни екрана и цифров приборен панел, а също така и система за почистване на въздуха в салона. За създаване на по-добра атмосфера е добавено и специално LED-осветление.

Още снимки - вижте в галерията.

Фирмата Ramsmobile е създадена в Беларус, но моделът RM-X2 ще се сглобява в американския щат Ню Мексико. Компанията предвижда производството на 12 бройки на година, като всяка от тях ще бъде направена по индивидуално поръчка на клиента.

Снимки: Ramsmobile

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Жоро ( преди 4 години )
    Поредната простотия в стил царя е гол. Да направят едно семейно комби с пробег 2000км на цена 5000 евро и тогава да се хвалят.
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Бойко Борисов ( преди 4 години )
    И като сложим 20% ДДС= 2 милиона, а за нас 1/6, че не остана какво да крадем. КУПУВАЙ НАРОДЕ, ДАНЪЦИ ДА НИ ПЛАЩАШ, ЧЕ ЩЕ ОТСЛАБНЕМ И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ.