IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как звучи първият електромотор на Maserati?

Италианците гарантират, че феновете на V8 двигателите няма да останат разочаровани (ВИДЕО)

Как звучи първият електромотор на Maserati?

Италианският производител Maserati вече обеща тотална електрификация на моделната си гама и това започва да се случва. Първите опитни образци на електрическите спортни коли на марката вече са готови, като се обръща особено внимание на тяхното озвучаване. В компанията смятат, че фирменият "саунд" на моторите Maserati е не по-малко важен за образа им отколкото са техническите характеристики или дизайна.

Напълно електрическите модели на Maserati няма да бъдат безшумни, като разработката на звука, който ще издават, върви с пълна сила. Компанията даде възможност за оценяване на бъдещите си коли на ток, публикувайки фирмен саундтрак, в който е посочена и примерна дата на дебюта на първите електромобили на марката.

В края на видеото се появява символът MMXXI, което вероятно означава числото 2021, но с римски цифри. Явно тогава и ще видим първото Maserati на ток, като това ще е новото поколение на GranTurismo.

От компанията допълват, че всички разработки се правят напълно самостоятелно от инженерите на Maserati, като не се ползва помощ от друго производители. Посочва се още, че готовите вече електрически прототипи са подложени на серия сурови изпитания.

Снимка и видео: Maserati

 

0 от 500