IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20-те най-красиви коли в историята

Такива класации винаги будят спорове. Но тази е на авторитетното Autocar

Преди 18 години британското автомобилно издание Autocar публикува за първи път собствената си класация на "най-красивите коли" в историята. За този период на пазара се появиха голям брой нови модели, но малко от тях успяха да влязат в този списък, който включва 100 автомобила. Представяме ви Топ 20 от тях с ясното съзнание, че красотата при колите е доста субективно понятие и някой може да не се съгласи с избора на английските ни колеги.
 
 
20-те най-красиви коли в историята според Autocar (ГАЛЕРИЯ):


Снимки: Autocar

0 от 500
  • #7
    4 rate up comment 2 rate down comment
    КОЛЧЕВ ( преди 4 години )
    Трябва още 15 ферари та да сложат. Така класацията ще е най справедлива и точна. ПОРША няма никакво място при красивите явтомобили
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    БМВ то на живо ее по красиво
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Селянинът с колелото ( преди 4 години )
    2-те мондео-та най-ми харесват
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    KLASIKA_ ( преди 4 години )
    Имаха предвид Порше 2004,а не както са дали снимка на Порше 2004 до 2017 !Не до, а точно 2004 !!!От 2004 до сетне Поршетата са настъпени жаби със сплескани фарове,огромна задница по-висока от Опел Корса и напълно пародиен дизайн ?!? А до 2004 г. са истинските Поршета!...Амин!
  • #3
    11 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Хахаха Ягуар Е-Тайп на първо място хахахаха, тоя дето е правил класацията е пил газ хахаха. Е чак пък толкова зле и предубедени и възнасящи своето не бях виждал. Напълно несериозна работа. Пълна скръб!
  • #2
    16 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пълна доминация на Ферари. Повечето коли са от тази марка. И всичките 20 да бяха Ферари нямаше да сбъркат. Накрая обаче е финалът с неочакван край. Всъщност очаквах да сложат Ягуар в първата тройка, но чак пък на първо място и чак пък най-уродливия модел не вярвах. Тея са се заразили от немците да представят тяхното, като най-убаво.
  • #1
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ferrari 250 GT SWB California Spider 1962