IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20 любопитни джаджи за колата ви

Как да слушате Spotify дори в по-стар автомобил, и никога вече да не се боите от паднал акумулатор

Едва ли някъде по света допълнителното оборудване на автомобила е толкова важно, колкото в България, където да имаш пълния набор "екстри" е въпрос на чест - дори и колата ти понякога да е на по-почтена възраст от теб самия.
Но невинаги се налага да се охарчвате за луксозна и скъпа за поддръжка лимузина, за да разполагате с всички последни удобства. Много компании предлагат на скромна цена джаджите, за които Mercedes или BMW ще ви таксуват хилядарки. Някои от тези джаджи работят много добре, други са компромиси, приемливи само заради относително по-ниската цена. Трети заслужават по-внимателно проучване, преди да си дадете парите за тях. Но при всички случаи предизвикват любопитство.


0 от 500
  • #6
    13 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Общо взето пълни простотии са изброените джаджи. Даване пари на вятъра. Единствено надуваемия дюшек наистина е практичен и върши работа. Трансмитерите и те са практични, но са доста дефектни и повече от 1-2 г. не стават за ползване, защото китайската електроника дава фира. Някои дори и още на първия месец заминават. Камерата за задно виждане се зацапва бързо, но е практична действително. може да се замени с парктроник на много по-тънка цена.
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    има приложения за хедъп дисплей с множество разширения максимална скорост средна скорост изминато разстояние време на шофиране и престой маршрут на движения телеметрия визуални графики на червено за превишена скорост зелено за ниска жълта за спазени ограничения
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Някой знае ли, дали този Head-up дисплей работи добре ?
  • #3
    11 rate up comment 3 rate down comment
    _Roav_SmartCharge_T1 ( преди 4 години )
    Този трансмитер (абсолютно същия) струва 26_паунда в А_м_а_з_о_н! Къде струва 120лв, не знам?!
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Roav_SmartCharge_T1 ( преди 4 години )
    Този трансмитер (абсолютно същия) струва 26
  • #1
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Браво! Много полезна статия!