IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Volkswagen Caddy идва през 2020 г.

Товарният модел получава спортен и агресивен дизайн

Новият Volkswagen Caddy идва през 2020 г.

Спортно Caddy – звучи като виц. Но Volkswagen Nutzfahrzeuge може би не мисли така. Германците разпространиха първите скици на бъдещото комби, което ще изглежда по-динамично от сегашното.

Актуалната генерация е на пазара от 2003 г. 17 години по-късно ще видим наследника, който – съдейки по скиците – показва интересен дизайн най-вече в задната си част. Отвесната врата показва, че багажният обем отново е с приоритет и че поне един вариант ще бъде с отваряща се нагоре врата.

Отстрани се виждат пластмасови детайли. Една от задачите им е да скрият височината на автомобила. Това е част от общата идея на Volkswagen да направи Caddy по-динамично, поне на външен вид, за да бъде по-атрактивно за частните клиенти.

Caddy

Снимки на прототипи, заснети по време на тестове, показват че пропорциите на автомобила няма да се променят сериозно. Задната част обаче ще изглежда като тази на скиците. Интересни са светодиодните стопове и габарити, които обрамчват задното стъкло. Те ще бъдат налични и в пътническата версия.

Новият Caddy ще се базира на модулната платформа MQB. Това ще се отрази позитивно на вътрешното пространство. Както и досега, автомобилът ще се предлага в две дължини, във версиите Caddy и Caddy Maxi.

Официалната премиера на новото Caddy ще бъде на 20 февруари 2020 г.

Снимки: Volkswagen Nutzfahrzeuge

0 от 500