IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци направиха тунинг на Opel Zafira

Irmscher Zafira is3 Sportiv е бърз и практичен

Германци направиха тунинг на Opel Zafira

Едва ли са много тези, които спонтанно правят асоциация със спорт, когато чуят Opel Zafira Life. Но фирма Irmscher, един от най-известните тунинг-майстори за автомобили на Opel, показа че асоциациите са нещо относително. Най-новият резултат от работата й е Zafira is3 Sportiv.

Сериозните разлики се забелязват още отвън. Радиаторната решетка с типичния дизайн на Irmscher. Интегрираната дълбока предна престилка подчертава спортния вид. Отстрани се виждат нови прагове, отзад доминира един спойлер, който се предлага за всички видове задни врати.

Най-сериозно е преработено окачването, което сега е с 30 мм по-ниско. Джантите са 19-цолови в ексклузивния дизайн High Star или спортния Heli Star с диамантено полирана повърхност. За вдигането на серийната мощност от 177 к.с. до близо 200 к.с., тунинг-инженерите на Irmscher са работили усърдно и скоро комплектът ще бъде на разположение.

Irmscher

Новата система Multifunktions i-Box предлага възможност ванът да бъде превърнат в нещо като каравана с помощта на модули. Системата се поставя и закрепва в задната част. Мобилна кухня предлага възможност за готвене, миене и охлаждане, както и куп отделения за предмети.

Качествено оформената базова система Multifunktions i-Box може да бъде превърната и в легло само с няколко движения. Така бързо двама души получават място за спане.

Irmscher Opel Zafira is3 може да бъде намерен при всеки партньор на Irmscher.

Снимки: Irmscher

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 2 rate down comment
    един ( преди 4 години )
    до #1 - Ето нещо интересно: https://***.youtube.com/watch?v=1f-boapQHrY
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Колкото и да е семейно возило, защо да няма по-спортен / агресивен вид или да няма по-мощен мотор? Който не му харесва, стандартната версия.. ама като я вземат се почва едно "наточване" нали ;), което в 90% от случаите накрая изглежда дори смешно. Хората предлагат готово решение
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Иван ( преди 4 години )
    Платформата е на Пежо-Ситроен,няма нищо което да говори че това е Опел и то Зафира,освен лепенките които са подменени.
  • #2
    1 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Взели са форд транзит и му сложили енблема на опел + няколко чекмеджета отзад.
  • #1
    6 rate up comment 3 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    Добре де, за чий ти е спортен бус? Та това си е семейното возило, което е много далеч от "спортното". Май манията да преправят всичко да бъде "спортно" обхваща почти всички и почти всичко.Май само преработена катафалка не съм виждал. А *** знам ли, може и да има "спортна" катафалка.