IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Irmscher със своя версия на новата Astra

Пакетът за модела на Opel е силов и оптичен

Irmscher със своя версия на новата Astra

Дългогодишният партньор на Opel - тунинг компанията Irmscher, разкри първи подробности за своя пакет за новото поколение Astra. Доработката е оптична и слова, като обхваща широка дама от двигатели.
Irmscher със своя версия на новата Astra
Снимка: Irmscher

Пакетът на Irmscher е все още в процес на разработка, но от компанията са готови с компютърно изображение, което дава представа за завършения модел. Повечето компоненти ще могат да се поръчат поотделно, включително доработката на мотора.

Що се отнася до дизайна, клиентите ще могат да избират между карбонова решетка или такава, изработена от неръждаема стомана. Налични ще бъдат също така странични прагове, както и богат асортимент от джанти с размер между 16 и 19 инча. Подготвя се още спортно окачване, което редуцира просвета с 30 мм.

Силовата доработка ще засяга богата гама от дизелови и бензинови мотори, съобщават от Irmscher. И разкриват единствено, че ще тунинговането ще предоставя увеличение на мощността с около 30 к.с.

Тагове: opel astra irmscher
0 от 500