IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата S-Class сваля камуфлажа

Всички версии на флагмана на Mercedes ще получат хибридно задвижване

Новата S-Class сваля камуфлажа

Флагманът на Mercedes-Benz ще смени съвсем скоро поколенията. Сегашната S-Class (W222) дебютира още през 2013 г., което означава, че нейният жизнен цикъл е към края си. Новата генерация на луксозния седан се тества от доста време, като постепенна сваля камуфлажа си.

Прототип на модела беше заснет в Германия, като от снимките могат да се направят някои изводи. Явно е, че революция в дизайна не се предвижда, въпреки че предната част ще е по-агресивна. Виждат се и прибиращи се във вратите дръжки, с каквито явно ще бъде оборудван седана.

S-Class

Големите промени ще засегнат интериор на автомобила. Очаква се, че на централната консола ще се появи голям сензорен дисплей, от който ще се управляват мултимедийна система и климатика- Броят на аналоговите бутони в салона ще бъдат сведени до минимум.

По предварителна информация, гамата двигатели на новата S-Class ще е състои от редови бензинови и дизелови мотори с 6 цилиндъра, но моделът ще запази и 4,0-литровия битурбо V8. Всички модификации обаче ще бъдат хибридни - или плъг-ин (зареждащи се от мрежата), или със стартер-генератор. Двигател V12 няма да се предлага, тъй като той ще остане само за най-скъпите версии Mercedes-Maybach.

Премиерата на новото поколение на флагмана на Mercedes-Benz е планирана за 2020 г., когато ще се появи информация за купето и кабриолета, за спортните версии AMG, както и за тези от Maybach.

Снимки: Autoreview

0 от 500
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Rocco Sifredi ( преди 4 години )
    Ауди,по красиви и качествени????Ти в някакво друго измерение ли живееш момче?!
  • #2
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Оффф ( преди 4 години )
    Абе повечето автомобилни марки нямат ли си дизайнери, щото всички марки приличат и крадат от дизайна на Ауди, разпъват се едни решетки, копират се едни стопове едни фарове.... Че Ауди са по красиви и качествени е ясно ама айде и другите марки да се вземат в ръце
  • #1
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Нещо се губи ( преди 4 години )
    първото впечатление от предницата на новата S-ка, W220 също не е особено впечатляваща, W222 след фейслифта изглежда доста добре, но W140, W221, лично за мен, имат по S-ково излъчване.