IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi зарадва феновете на RS

Марката отбеляза 25-годишнината на първия модел от семейството

Audi зарадва феновете на RS

Историята на RS-гамата на Audi стартира преди 25 години, когато компанията от Инголщад пусна на първия автомобил от това семейство - комбито RS 2 Avant. В чест на юбилея марката предлага специален пакет "anniversary package 25 years of RS", с който иска да зарадва феновете на спортните си коли.

Пакетът може да бъде поръчан за моделите TT RS Coupé, RS 4 Avant, RS 5 Coupé, RS 5 Sportback, RS 6 Avant и RS 7 Sportback. Той включва специален цвята на каросерията  Nogaro Blue - същият като при оригиналното RS 2 Avant. Като алтернатива се предлагат цветовете Mythos Black (черен), Nardo Gray (сив) и Glacier White (бял). Освен това, някои елементи от броните, праговете и дифузьора ще са боядисани в "матов алуминий".

Audi anniversary package 25 years of RS

Фирмените четири кръга, логото RS, задното крило на TT RS Coupé и корпусите на огледалата са в черен гланц, а при отваряне на вратите на асфалта се проектира надпис "RS 25". Джантите също са специални, тъй като са в два цвята - сребристо и антрацит.

Интериорът на юбилейните RS ще бъде в тъмни тонове със сини акценти. В зависимост от модела са седалките ще се използва напа и алкантара или перфорирана кожа Valcona, като за първи път креслата са с вентилация. Логото "25 years" е поставено на седалките, стелките и вратите. 


Още снимки - вижте в галерията.

Пълният пакет "anniversary package 25 years of RS" за TT RS Coupé в Германия струва 9350 евро, за RS 4 Avant, RS 5 Coupé и RS 5 Sportback - 10 900 евро, а за RS 6 Avant и RS 7 Sportback - 14 500 евро.

Снимки: Audi

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    *** на лъскаво се радват. Такъв кич няма просто. Все едно е тунинг от гаража на бай Ставри от Перник. А новата им линия заден стоп по цялата дължина е мега грозно нещо. Толкова грозно стои, че няма накъде повече. А вечер, като светне е направо потресаващо зле. Това, че е грозно как да е, но ако спрете зад такъв направо слагайте слънчеви очила. Светлината боде очите. Наистина е отвратително.