IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новия Cadillac Escalаdе

Огромният всъдеход сменя платформата и ще получи електрическо задвижване

Първи снимки на новия Cadillac Escalаdе

Първи снимки на новото поколение на Cadillac Escalаdе се появиха в изданието Autoweek. Това стана само ден, след като бяха представени новите поколение на основните конкуренти на големия всъдеход - Chevrolet Tahoe и Saburban.

Новият Cadillac Escalade ще се отличава от предшественика си по оформлението на предната част. Голямата решетка на радиатора остава, но тя е напълно променена, като са отпаднали досегашите големи метални планки. Фаровете вече са хоризонтално разположени, след като досега бяха вертикални.

Cadillac Escalаdе

Всъдеходът сменя платфомата си, като ще използва шасито T1XX на Chevrolet Silverado. При нея задният мост вече е с многоточково независимо окачане. Още в базовото оборудване на модела ще бъде включено пневматично окачване.

Според слуховете, в гамата двигатели ще остане сегашният атмосферен 6,2-литров V8 с 462 к.с. и 610 Нм, който работи с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Към него ще се присъединят 3,0-литров редови дизел Duramax, битурбо V6 от седана CT6, както и един от моторите на Corvete. Ще има поне 2 хибридни версии, както и напълно електрически агрегат.

Снимки: Autoweek

0 от 500