IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac XT4 идва в Европа с дизелов двигател

Базовото ниво на компактния кросоувър в Германия излиза 42 900 евро

Cadillac XT4 идва в Европа с дизелов двигател

Първоначално кросоувърът Cadillac XT4 бе разработен с оглед предпочитанията на европейците, но ще се появи на пазара на Стария континент едва догодина. Вече станаха ясни комплектациите и цените на компактния модел.

Вместо бензиновия 2.0-литров агрегат с 240 к.с. мощност и 340 Нм въртящ момент, с който моделът е наличен на пазарите в САЩ и Китай, в Европа моделът ще се предлага с дизелов двигател със същия обем, развиващ 170 коня и 380 Нм. Трансмисията остава същата - 9-степенна автоматична. Базовата версия ще бъде с предно задвижване, а 4х4 ще е налично като опция.

В Германия базовата версия XT4 Launch Edition е оценена на 42 900 евро. При нея е наличен 8-инчов екран на мултимедийната система Cadillac CUE с 3D навигация очаква купувача. Оборудването включва също така широка гама от системи за сигурност, камери на 360 градуса с асистент за паркиране, подгряване на волана и на всички седалки, електрическо задвижване на задната врата, релси на покрива и др. В САЩ базовото ниво се предлага за 36 690 долара (около 33 500 евро), а в Китай - за 259 700 юана (33 100 евро).

Cadillac XT4

Нивото на оборудване Launch Edition Sport струва 49 200 евро, като се предлага със задвижване на четирите колела. В него като допълнение към базовото влизат "спортни" елементи в интериора и екстериора, както и 20-инчови колела (базовите са 18-инчови). Наличен е и допълнителен пакет Premium, който включва кожена тапицерия, панорамен покрив UltraView, вентилация и масаж на предните седалки.

Снимки: Cadillac

0 от 500