IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци преработиха Golf GTI

Две тунинг-фирми обединиха усилия за оптичен тунинг на специална версия на Golf

Германци преработиха Golf GTI

VW Golf е считан за икона в компактния клас, а моделът GTI – за прародител на всички хот хечове и любима играчка за тунинг-фирмите. Една от специалните версии – Edition 35 (2011-2012 г.) бе преработена от JMS Fahrzeugteile.

Боядисания в ярко оранжево автомобил ще бъде изложен на тунинг-салона в Есен (29.11. – 8.12.). Той ще бъде представен от модела Сабрина Доберщайн, която е посланик на състезателния отбор Barracuda.

Автомобилът стъпва върху състезателни джанти Barracuda Racing Wheels с размер 8,5×20 ET43. Те са боядисани в черен мат, но за контраст част от спиците са с контури в оранжево, което съвпада с цвета на каросерията. Гумите са 225/30 R20.

Отзад JMS монтира дифузьор, докато предният спойлер е разработен специално от новия собственик на автомобила – инстаграм инфлуенсър. Друг детайл, който се набива в очи, е снижаването на каросерията. То се постига с регулируемо по височина въздушно окачване.

golf

В салона JMS монтира ролбар за клубен спорт. Мощната аудио система на Gladen гарантира не само перфектен звук, но и изглежда чудесно.

Освен Golf GTI на тунинг-салона в Есен Barracuda Racing Wheels ще представи и нова серия джанти.

Снимки: JMS/Barracuda Racing Wheels

0 от 500