IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Cybertruck срещу Ford F-150 по дърпане на въже

Електрическият пикап определено превъзхожда конкурента си (ВИДЕО)

Tesla Cybertruck срещу Ford F-150 по дърпане на въже

По време на премиерата на Tesla Cybertruck, Илон Мъск показа на видеото колко много електрическият пикап превъзхожда своя конкурент Ford F-150 по дърпане на въже. На другия ден Ford реагира на резултатите от този тест, като обеща да пусне хибриден F-150 в рамките на няколко години, а след това и изцяло електрическа версия.

Товароносимостта на Cybertruck е 1,5 т, а освен това пикапът може да тегли ремарке с тегло до 6,4 т. В състезанието той лесно издърпа Ford F-150, чиято маса, в зависимост от версията, варира от 1,8 до 2,5 т. Пикапът на Tesla ще се появи на пазара в три версии: с един електродвигател и задвижване на задните колела, а също така с два и с три двигателя и задвижване на четирите колела. Най-мощната модификация е в състояние да ускори от място до 100 км/ч за 3 сек и изминава над 800 км с едно зареждане.

Въпреки явното предимство в мощността, пикапът на Мъск все още е далеч от продажбите на F-150 в САЩ и едва ли някога се приближи до тях, коментират зад Океана. Дори при най-оптимистичната прогноза, в първата година от производството Tesla ще пусне около 175 000 бройки от Cybertruck, докато Ford годишно продава около милион от своя пикап.

Гамата Ford F-Series е невероятно популярна в САЩ, а F-150 вече е на второ място сред на най-продаваните автомобили на годината (данните са за първите седем месеца). Само през септември американската марка успя да продаде над 210 000 бройки.

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    йхкй ( преди 4 години )
    Каквото и да говорят, ако теслата излезне 2012 за тия пари за които я обявиха, в щатите ще се напълни с нея!
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    gfjd ( преди 4 години )
    Брутелна е Теслата, а теста не е правдоподобен...
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Д-р Исня ( преди 4 години )
    Не е правдоподобен тестът! Теслата е 2 пъти по тежка и тръгна първа. Ако Фордът опъне въжето с 1 еднотонно пале отзад нещата ще са (Рачков като водещ на Стани Богат)
  • #5
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Имат покана от Форд за равностойно сравнение и от Тесла приеха и посочиха че може да е другата седмица
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    tesla продължават да се излагат - дърпад Форд , който е само със задно предаване. хаха смешници , то и едно ауди А6 куатро ще го дръпне тоя форд
  • #3
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    В началото тая Тесла ми изглеждаше супер противна а сега ми изглежда като най-якия и модерен пикап въпреки че няма никакви извивки и все пак ще е по-добре с нормален таван а теста е нечестен защото Тесла е 4
  • #2
    12 rate up comment 11 rate down comment
    ( преди 4 години )
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    За тази аеродинамика даже и преса не ти трябва за ламарините, бай Данчо ги прави на ръка с два *** и едно мандало между краката.