IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce направи модела с най-сложен интериор

Поръчковият Wraith е декориран с бродерия с 250 000 шева

Rolls-Royce направи модела с най-сложен интериор

Rolls-Royce се стреми максимално да персонализира своите автомобили, но някои от тях надминават всичко, представено до момента. Стига да разполагате с нужната сума, специалистите от подразделението Bespoke могат да направят наистина забележителни неща. 

Едно от тях е този Wrath, направен по поръчка, който със сигурност може да бъде определен като "автомобила с най-труден интериор". Бродираните в него елементи имат 250 000 шева, като те изобразяват Сапсан (вид сокол), който е най-бързата птица на планетата, като развива до 350 км/ч. 

Този Rolls-Royce Wraith

Върху тези елементи е работил екип от 14 човека, сред които има шивачи, инженери и дизайнери. Направата на рисунките е отнела 32 дни или 768 часа непрекъсната работа.

"За направата на проекта нашите специалисти лично пътуваха, за да наблюдават сокола и да почувстват неговото движение. В хода на работа бяха направени 4 версии на рисунките с различна дължина, широчина и разстояние между шевовете", обясниха от компанията.

Този Rolls-Royce Wraith
Rolls-Royce Wraith

Бродерията на сокола е само част от проекта, тъй като птицата намира продължение и в други елементи от салона, които са с формата на нейните криле. Този Rolls-Royce Wraith е получил и направен по поръчка часовник Baby Blue, а екстериорът му е в два цвата - Bala Blue и Andalusian White, като и в него е вградена рисунка на крила в декоративната линия, преминаваща през цялата дължина на автомобила.

Снимки: Rolls-Royce

0 от 500