IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo обнови два модела наведнъж

Италианците пипнаха най-вече интериора на Giulia и Stelvio (ГАЛЕРИЯ)

Alfa Romeo обнови два модела наведнъж

Alfa Romeo Giulia и създаденият върху неговото шаси кросоувър Stelvio, се появиха на пазара през 2016 г. Сега двата модела бяха актуализирани, но няма как да видите това с "невъоръжено око", защото екстериорът им си е останал същият. Двигателите също не бяха пипнати, но в салона има доста промени.

Изглежда, че Alfa Romeo взе предвид критиките на купувачите, които бяха крайно недоволни, например от мултимедийните системи и на двата модела. Сега седанът Giulia и кросоувърът Stelvio най-сетне получиха сензорен екран. Той запази предишния си диагонал от 8,8 инча, но сега може да реагира на допир.

Alfa Romeo Stelvio

Контролерът също беше запазен, но италианците добавиха модифициран интерфейс, по-мощен процесор и персонализируеми джаджи. Преработен бе и 7-инчовият монитор на таблото, който получи подобрена графика и различен дизайн.

И накрая, централната конзола и при двата модела също претърпя ревизия. Променени са почти всички контролери, а при Giulia се появиха по-дълбоки държачи за чаши и място за смартфон с опция за безжично зареждане. Има и нов селектор на скоростите, украсен с цветовете на италианското знаме.

Списъкът с опции е допълнен с нови електронни асистенти, включително адаптивен круиз контрол, система за поддържане на избраната за движение лента и функция за превантивно спиране. Двигателите на двата модела обаче не претърпяха промени - в зависимост от версиите те развиват от 280 до 505 к.с.

Снимки: Alfa Romeo

Още снимки - в галерията по-горе

0 от 500