IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW 3-Series ще получи и по-слаб хибриден вариант

Новата "смесена" версия ще е с 1,5-литров турбомотор и електрически двигател

BMW 3-Series ще получи и по-слаб хибриден вариант

Компанията BMW продължава активно да електрифицира моделната си гама. В момента хибридни версии имат моделите 3-, 5-, 7-, 2-Series, а също така и кросоувърие X3 и X5. Баварците работят по нов смесен агрегат, който ще се поставя на "младшите" модели на марката, като ще дебютира при 3-Series.

В момента "тройката" се предлага във версия BMW 330e, която се зарежда от електропреносната мрежа. Тя разчита на 2,0-литров бензинов турбомотор и електрически двигател, като максималната мощност е 252 к.с. и 420 Нм въртящ момент.

BMW 3 Series

Новата модификация ще излезе в началото на 2020 г., като ще се казва 320e. Тя ще получи същият електромотор, който ще се комбинира с 1,5-литров трицилиндров турбодвигател. Мощността на новия агрегат ще е около 200 к.с..

От BMW засега не потвърждават появата на новата хибридна версия, но и не отричат. "Не можем да коментира възможността за появата на потенциални бъдещи продукти", бе краткият коментар на прес-службата на компанията.

BMW 3 Series

Снимка: BMW

0 от 500