IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche показа новото 911 Turbo

Ще вдига 100 км/ч от място за 2,5 секунди и ще развива 329 км/ч

Porsche показа новото 911 Turbo

Германският приизводител Porsche публикува три снимки на новото 911 Turbo. На тях се виждат предсерийни прототипи на модела, чиято официална премиера ще се състои през 2020 г. Машините са заснети по време на обиколка на околностите на Ница (Франция).

Според информациите, на пазара ще се появят няколко различни версии на модела. Серийният вариант ще получи различен дизайн на изпускателната система, както и леко преработени брони и спойлер. Промени ще има също по дифузьора и сплитера. За версията Turbo са предвидени и специални джанти.

Porsche 911 Turbo

Под капака на Porsche 911 Turbo ще бъде поставен 3,8-литров турбомотор, който развива над 600 к.с. и работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижане на четирите колела. Моделът е оборудван и с активно окачване със завиваща задна ос.

Версията 911 Turbo S ще разчита на същия мотор, но с 641 к.с. И при двата варианта въртящият момент е около 790 Нм. Очаква се, ускорението от 0 до 100 км/ч да отнема 2,5 секунди, което е по-бързо от предишното поколение на модела. Максималната скорост на двата варианта ще е 329 км/ч.

Porsche 911 Turbo

Засега друга информация за модела липсва, като се очаква премиерата му да бъде след около 5 месеца. Не са ясни и цените на двете модификации. Стандартното Porsche 911 беше представено от марката преди около година.

Снимки: Porsche

0 от 500