IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните американски автомобили втора ръка

Направени са да служат вярно дълго време без сериозни проблеми (ГАЛЕРИЯ)

Конкуренцията и високите изисквания към техническите характеристики на автомобилите от началото на века принудиха американските производители съвестно да използват само най-добрите материали - трайни сплави, устойчива на износване боя и скъпа кожа. Освен това автоматизираното производство намалява всички грешки до нула. В последните години много търговци започнаха да внасят американски коли втора ръка в ЕС, включително в България, и въпреки високите мита, търсенето им се увеличава. Предлагаме ми 7 модела, които заслужават внимание най-вече заради своята надеждност, като много от тях могат да се намерят и на българския пазар на употребявани автомобили.

0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    непозната ( преди 2 години )
    Карах салвидж кола 10 години , в САЩ, беше Хундай Елантра. Яко каране. Така че салвидж не значи лоша кола, а кола която неможеш да определиш според години и пробег колко е добра, и неможеш да съдиш никого за дефектите й.
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Скоти Килмър също казва никога да не се взима бмв
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Харчат точно толкова колкото им налееш! Нищо не връщат да знаеш. Американчетата отдавна не са като старите лами с големите двигатели от едно време. Разхода им е горе-долу същия, като на немските бензинови аналози с тази разлика, че са по-надеждни от германчетата. Ако ви трябва нещо икономично и здраво, само японец и нищо друго. Доказани здрави машини. Лошото е че държат висока цена при колите 2-ръка. Явно има защо да не се обезценяват толкова бързо.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Кико ( преди 4 години )
    А колко харчат?
  • #5
    1 rate up comment 5 rate down comment
    JEEP ( преди 4 години )
    Има и доста ***, но няма автомобил, който да издържи толкова ***, колкото един изчистен от екстри стар американски таралясник, казвам го от опит.
  • #4
    4 rate up comment 5 rate down comment
    теслЪ ( преди 4 години )
    При условие , че тия коли са рядкост в Европа , какво ме боли тръбната мебел , кои били най-надежни според краварите!??!! Давайте дани за европа - все пак сме все още на този континент!!!
  • #3
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 4 години )
    Доджа има проблеми със скоростната кутия и качеството. Продуктите на GM също имат проблеми с качеството. Това е мнение на американски механици,а не мое лично. В youtube -то има един американски механик с много опит. Името му е Скоти Килмър. Той съветва хората да си копуват най-вече тойота или хонда.
  • #2
    8 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Подкрепям. Няма качествена американска кола.
  • #1
    8 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ако си купувате кола и на километража видите MPH, бягайте на далече, че тоя salvage не става за каране.